Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

«1-0 και τίποτα περισσότερο»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η ομάδα του έκανε απλά το 1-0 στη σειρά και τίποτα περισσότερο, ενώ στάθηκε και στα προβλήματα τραυματισμών για την ομάδα του.
Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί του Ρεθύμνου:
«Το Ρέθυμνο είναι μια καλή ομάδα που από πέρσι παίζει εξαιρετικά. Είναι αθλητική ομάδα που της αρέσει το γρήγορο παιχνίδι. Εμείς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης δύο φορές καταφέραμε να προηγηθούμε με περισσότερους από δέκα πόντους, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωση και μαζί και τη διαφορά. Τα πολλά επιθετικά ριμπάουντ που πήραν οι αντίπαλοί μας είναι αλήθεια πως μας δημιούργησαν αρκετά προβλήματα και σίγουρα θα πρέπει να βελτιωθούμε στον συγκεκριμένο τομέα.
Είχαμε κάμποσα προβλήματα, αφού ο Αθηναίου ήταν άρρωστος, ο Μπούκερ είχε γυρίσει το πόδι του, ενώ ο Αθανασούλας τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Το καλό είναι πως οι παίκτες έδειξαν το απαραίτητο ψυχικό σθένος κερδίζοντας τον αγώνα. Κάναμε απλά το 1-0 και τίποτα περισσότερο. Ευχαριστούμε τον κόσμο και τον θέλουμε κοντά μας και στον επόμενο αγώνα».
Από την πλευρά του ο Θανάσης Γιαπλές, προπονητής του Ρεθύμνου, δήλωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια αθλητική ομάδα όπως είμαστε και εμείς. Οι λεπτομέρειες μας κόστισαν στο τέλος. Ένα χαμένα λέι απ, ένα μεγάλο τρίποντο από τον αντίπαλο και κάπως έτσι κρίθηκε η αναμέτρηση.
Ο Πανιώνιος είχε μεγαλύτερη αποφασιστικότητα, ενώ οι δικοί μας ψηλοί σούταραν με 3/17 στα τρίποντα. όπως ξέρετε εμείς στηριζόμαστε στο σουτ των ψηλών, αφού δεν έχουμε τον κλασικό σέντερ στο ρόστερ μας. Κατά συνέπεια όταν δεν έχουν καλά ποσοστά οι ψηλοί μας στα τρίποντα υπάρχει πρόβλημα. Τα ταξίδια μας δυσκολεύουν αρκετά, αφού προερχόμαστε από τις σειρές με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, αλλά τα παιδιά έδωσαν ότι είχαν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: