Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Γρόλλιος: «Άριστα πάει η Κ.Μ.Α.»

Στον «ARENA FM 89,4» μίλησε ο πρώην πρόεδρος της Κ.Μ.Α., Άγγελος Γρόλλιος.
Αρχικά είπε: « Δεν προλάβαμε να ολοκληρώσουμε το έργο μας.  Ενημερώθηκα και για τη ΚΑΕ που θα οδηγηθεί στο άρθρο 99 και είναι κάτι πολύ ευχάριστο. Πιστεύω ότι η διαδικασία με το άρθρο 99 , θα ολοκληρωθεί και για τις δύο πλευρές. Είναι μια διαδικασία που θα φέρει την εξυγίανση. Εφόσον ολοκληρωθεί θα αποτελέσει σωτηρία για τον Άρη, διότι θα είναι ελκυστική και η ΠΑΕ και η ΚΑΕ. Τουλάχιστον στη ΠΑΕ χρειάζεται επενδυτής που θα επενδύσει στην ομάδα».
Για τον κ.Χατζηνικολάου: «θέλω να πιστεύω ότι ο κ.Χατζηνικολάου θα πάει καλά. Ότι και να αποφασίσει η διοίκηση, εμείς σαν οπαδοί του Άρη θα τη στηρίξουμε. Κάποιοι πίστεψαν στις δυνατότητες του και θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα πάει καλά».
Για το μετοχικό κεφάλαιο: «Δεν μπορεί να προχωρήσει διαφορετικά ο Άρης. Πρέπει οπωσδήποτε να γίνει αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Είχαμε πάρει απόφαση για 5 εκατομμύρια αλλά μιλάμε για 7  πλέον. Μακάρι να γίνει,  αν έρθει ένας επενδυτής θα αλλάξει σελίδα η ομάδα.  Είναι  οι πρώτες ημέρες της διοίκησης του κ.Ήλιάδη, δεν μπορούμε να κρίνουμε ακόμα. Έχουμε τις διαπραγματεύσεις για το άρθρο 99 με τους πιστωτές και πρέπει να ολοκληρωθούν μέσα στα χρονικά περιθώρια. Το δημόσιο εξέφρασε θετική άποψη σχετικά με τα χρέη του Άρη.
Για τις διοικήσεις: «Από στη στιγμή που το καλοκαίρι δεν υπήρχαν δελτία παικτών ήταν δύσκολο το έργο της διοίκησης του κ.Ψηφίδη. Δεν είχε παίκτες, έπρεπε να στηθεί να παίξει η ομάδα και τελικά ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα.  Δεν μπορούμε να το παραγνωρίσουμε,  κάναμε αγώνα για να μπορούμε να παίζουμε κάθε  Κυριακή, διότι υπήρχε ο κίνδυνος να αποβληθούμε και να πέσουμε. Δεν υπήρχαν χρήματα, έπρεπε οι παίκτες να καταλάβουν ότι πρέπει να δώσουνε χρόνο στη ΠΑΕ Άρης. Πλέον υπάρχει μια άλλη διοίκηση που θα πρέπει να τρέξει αυτά τα θέματα».
Για τη Κ.Μ.Α: «Καλή επιτυχία και στη νέα διοίκηση της ΚΜΑ, έχουν πολλά θέματα που πρέπει να τα λύσουνε. Μέχρι στιγμής θεωρώ ότι πηγαίνουν άριστα. Για το ότι θα προσπαθήσουν είμαι βέβαιος. Ορίσαμε τότε κάποιον ορκωτό λογιστή προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία του ελέγχου. Χρειάζονταν κάποια έγγραφα πιστεύω ότι τα έχουν πάρει. Ο Άρης είχε πολλά θέματα και αγωνιστικά και οικονομικά για εκείνο το διάστημα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: