Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Συνεχίζεται η κόντρα Ραϊκόνεν-Πέρεθ!!

Νέα διάσταση στην κόντρα τους δίνουν Κίμι Ραϊκόνεν και Σέρχιο Πέρεθ.

Συνεχίζεται η κόντρα Ραϊκόνεν-Πέρεθ
Πέρασαν δύο εβδομάδες από το Grand Prix του Μονακό, αλλά ακόμη συζητείται το ατύχημα του Κίμι Ραϊκόνεν με τον Σέρχιο Πέρεθ, όταν ο δεύτερος επιχείρησε να προσπεράσει τον πρώτο αλλά τελικά έπεσε πάνω στον αντίπαλό του που του… αρνήθηκε την προσπέραση.

Οι δυο τους έδωσαν νέα διάσταση στην κόντρα τους εν όψει του Grand Prix του Καναδά. Ο Φινλανδός πιλότος της Lotus τόνισε πως περιμένει το θέμα να συζητηθεί στη συνάντηση που θα έχουν οι πιλότοι πριν τον προσεχή αγώνα. «Οι αγωνοδίκες μού είπαν πως δεν έκανα κάτι κακό, αλλά προφανώς κάποιος έκανε στην προκειμένη περίπτωση. Πλέον όμως δεν θα αλλάξει τίποτα, όπως και το γεγονός ότι αυτό που έκανε ο Πέρεθ μάς χάλασε τον αγώνα», τόνισε.

Πάντως ο Μεξικανός πιλότος της McLaren δεν θεωρεί πως έκανε κάτι λάθος. «Πιστεύω πως οι κινήσεις που έκανα ήταν σωστές, δεν έκανα καμία ανοησία. Είμαστε άνθρωποι και καταλαβαίνω τα νεύρα του Κίμι μετά τον αγώνα. Εκείνος ένιωσε ότι του χάλασα τον αγώνα, εγώ ένιωσα ότι εκείνος έκανε το ίδιο σε μένα. Ό,τι έγινε… έγινε και κοιτάζω τον επόμενο αγώνα», ανέφερε.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: