Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Επιστρέφει στη Γιουνάιτεντ ο Φιλ Νέβιλ!

Καθήκοντα βοηθού αναλαμβάνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φιλ Νέβιλ, με σκοπό να βοηθήσει τον πρώην προπονητή του στην Έβερτον, και νυν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες.

Επιστρέφει στη Γιουνάιτεντ ο Φιλ Νέβιλ
Καθήκοντα βοηθού αναλαμβάνει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Φιλ Νέβιλ σύμφωνα με τη «Mirror». Ο Άγγλος θα βρίσκεται στα «παρασκήνια» με σκοπό να βοηθήσει τον πρώην προπονητή του στην Έβερτον, και νυν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες.

Αν και το όνομά του συνδέθηκε με διάφορες ομάδες, ο Φιλ Νέβιλ είναι έτοιμος να επιστρέψει στην πρώην ομάδα του, αυτή τη φορά στη θέση του συμβούλου και βοηθού του Ντέιβιντ Μόγιες.

Ο 36χρονος, μετά από δέκα χρόνια ποδοσφαιρικής καριέρας στους «κόκκινους διαβόλους» και άλλα οκτώ στην Έβερτον, απέρριψε αρκετές προτάσεις για δουλειά, ανάμεσά τους η θέση του προπονητή στα «ζαχαρωτά», τη Στόουκ –πριν αναλάβει ο Μαρκ Χιούζ- και τη Μπράιτον, και θα συνεργαστεί με τον μέχρι πρότινος προπονητή του στους «μπλε» του Μέρσεϊσαϊντ.

Έτσι, μετά από εισήγηση του Μόγιες, θα αναλάβει έναν ρόλο στα αποδυτήρια, ο οποίος στην ουσία θα είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο, στη νέα εποχή που ξεκινάει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: