Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Με αυτόν, όλα θα είναι τέλεια στους τελικούς!!

Ανεβαίνει η θερμοκρασία ενόψει του πρώτου ματς Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός. Τα πάντα κοιτάνε οι ομάδες, μέχρι και το ύψος της μπασκέτας. Ποιος όμως θα βοηθήσει ώστε όλα να κυλήσουν ομαλά; Με τα πάντα ασχολούνται οι ομάδες για τους τελικούς, που ξεκινάνε το βράδυ της Παρασκευής στο ΣΕΦ (20.00). Μέχρι και με την τελευταία λεπτομέρεια. Ακόμη και το ποιος θα είναι ο κομισάριος του αγώνα, όπως γράφει η στήλη «Sdog Pick n' Scroll».
Και μην νομίζετε πως η επιλογή είναι κάτι δευτερεύον, καθώς ο κομισάριος είναι σημαντική υπόθεση, ειδικά σε τέτοια ματς.
Ο κομισάριος δεν παίζει μπάσκετ, δε σφυρίζει, όμως είναι άλλο πράγμα να οριστεί ένας που τα θέλει όλα στην εντέλεια και άλλο ένας που δεν ασχολείται. Γιατί στους τελικούς θα μετρηθούν μπασκέτες, θα ελεγχθούν χρονόμετρα, θα εξεταστεί ακόμη και η απόσταση των θεατών από τους πάγκους.
Γι'αυτό χρειάζεται όλα να τα κάνει ένας!Οχι άλλος στο ΣΕΦ και άλλος στο ΟΑΚΑ. Για αυτό λοιπόν και αποφασίστηκε να είναι ο ίδιος κομισάριος και δύο στα γήπεδα, κάτι που δεν είχε οριστεί εξ αρχής.
Γιατί εδώ που τα λέμε, σαν τον Καρούση δεν υπάρχει άλλος. Δεν θα ήταν άσχημα λοιπόν να ήταν ο ίδιος και στα πέντε (εάν φτάσουμε σε τόσα) ματς...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: