Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Έτοιμοι για τη νίκη!!

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής ενόψει του κρίσιμου αγώνα με τη Λιθουανία την Παρασκευή. Δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Σάντος για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Έτοιμοι για τη νίκη
Με μια προπόνηση στο γήπεδο της Ζαλγκίρις, το οποίο θα φιλοξενήσει και τον αγώνα, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της «γαλανόλευκης».

Ο Φερνάντο Σάντος είδε τους διαθέσιμους διεθνείς να βγάζουν το πρόγραμμα δίχως το παραμικρό πρόβλημα και πλέον είναι σε θέση να επιλέξει εκείνους που θεωρεί πιο ετοιμοπόλεμους για αυτό το ματς στο οποίο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ψάχνει τη νίκη ώστε να παραμείνει «ζωντανό» στο κυνήγι της πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2014.
Η προπόνηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ κακό κλίμα και μετά τις ασκήσεις σε μικρούς χώρους με την μπάλα, οι διεθνείς έπαιξαν και διπλό με τον Σάντος να μην φανερώνει τα πλάνα του.

Ουσιαστικά, η μόνη θέση που «παίζεται» ακόμη είναι αυτή στο δεξί άκρο της επίθεσης. Οι υπόλοιποι στο 4-3-3 του Πορτογάλου θα είναι: ο Καρνέζης κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοροσίδη, Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας στην άμυνα. Η τριάδα των χαφ θα αποτελείται από τους Καραγκούνη, Μανιάτη και Κατσουράνη, με τον τελευταίο να αγωνίζεται λίγο πιο προωθημένος. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Γκέκας και αριστερά του ο Σαμαράς.

Σε ό,τι αφορά τη δεξιά πλευρά, τρεις είναι οι υποψήφιοι και μάλλον ο Σάντος θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή εάν θα χρησιμοποιήσει τον Σαλπιγγίδη, τον Κονέ ή τον Χριστοδουλόπουλο. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: