Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Για μια θέση στην ΑΕΚ…!!

Το σοβαρότερο «διαγώνισμα» στις εξετάσεις για μια θέση στην ΑΕΚ… γράφουν την Παρασκευή οι υπό δοκιμή νέοι παίκτες. Φιλικό με τη Δόξα Βύρωνα κλείστηκε -γι’ αυτό τον λόγο- στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Για μια θέση στην ΑΕΚ…
Το μεγαλύτερο μέρος των πιθανοτήτων τους να κερδίσουν μια θέση στο ρόστερ της ΑΕΚ θα διεκδικήσουν την Παρασκευή οι νέοι παίκτες που δοκιμάζονται από τη Δευτέρα.

Μετά από τέσσερις μέρες προπονήσεων στα Σπάτα -κι αφού οι Τραϊανός Δέλλας και Ντούσαν Μπάγεβιτς κατέληξαν σ’ αυτούς που μπορούν να περάσουν στο επόμενο στάδιο- κρίθηκε απαραίτητο να «τσεκαριστούν» και σε συνθήκες αγώνα.

Γι’ αυτό τον λόγο κλείστηκε φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Βύρωνα, το οποίο θα γίνει στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών.

Απέναντι σε μια ομάδα λοιπόν που θα αγωνίζεται του χρόνου στην ίδια κατηγορία με την «Ένωση», το τεχνικό της επιτελείο θα ‘χει την ευκαιρία να καταλήξει σε χρήσιμα συμπεράσματα για το ποιοι από τους νεαρούς αξίζουν μια ευκαιρία και στην πρώτη ομάδα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: