Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Μεταγραφή Φάλκενμπουργκ και… Γιούρκα!!

Στην Ολλανδία ο Γιάννης Αναστασίου για να κλείσει μετά τον Μπεργκ και τον Φάλκενμπουργκ για τον Παναθηναϊκό. Για στόπερ προορίζεται από το νέο προπονητή ο Σεϊταρίδης.

Μεταγραφή Φάλκενμπουργκ και… Γιούρκα
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά ο μεταγραφικός σχεδιασμός στον Παναθηναϊκό. Άλλωστε η πιθανότητα συμμετοχής στο Europa League (σε περίπτωση που η UEFA ανάψει κόκκινο για τον ΠΑΣ Γιάννινα και πράσινο για το «τριφύλλι») επιτάσσει κάτι τέτοιο.

Ο Γιάννης Αναστασίου εξασφάλισε χθες το «ναι» του Μάρκους Μπεργκ με τον οποίο συναντήθηκε στη Σουηδία. Ο 27χρονος φορ συμφώνησε για τριετές συμβόλαιο έναντι 400.000 ευρώ καθαρά το χρόνο, συν 200.000 ευρώ μπόνους. Απομένει η ελευθέρας από το Αμβούργο, που όπως διαβεβαιώνει ο μάνατζερ του παίκτη είναι δεδομένη. Αν αυτή εξασφαλιστεί μέχρι το Σάββατο, ο Μπεργκ θα βρίσκεται κιόλας από τη Δευτέρα στην Αθήνα για τα ιατρικά τεστ και τις υπογραφές.

Επόμενος σταθμός του προπονητή του Παναθηναϊκού ήταν η Ολλανδία, προκειμένου να «κλείσει» και τη μεταγραφή του Έρικ Φάλκενμπουργκ. Με τον Ολλανδό μέσο υπάρχει ουσιαστικά συμφωνία, αλλά ασκούνται πιέσεις στην Άλκμααρ για να μειώσει τις απαιτήσεις της. Οι «πράσινοι» ελπίζουν να αρκέσουν οι 100.000 ευρώ κι ένα ποσοστό μεταπώλησης για να ολοκληρωθεί κι αυτή η μεταγραφή.

Αντίθετα, δύσκολα θα αποκτηθεί από τον Παναθηναϊκό ο Τζόφρι Καστιλιόν. Ο Ολλανδός επιθετικός μένει ελεύθερος σε ένα χρόνο από τον Άγιαξ, ωστόσο η ομάδα του ζητεί 280.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει. Με τα χρήματα αυτά είναι αδύνατο να γίνει η μεταγραφή, πόσω μάλλον για έναν παίκτη που προορίζεται ως εναλλακτική λύση για την κορυφή της επίθεσης.

Γιούρκας για στόπερ

Για τη θέση του στόπερ και μάλιστα όχι σε περιπτώσεις ανάγκης αλλά ως βασικό υπολογίζει τον Γιούρκα Σεϊταρίδη ο Γιάννης Αναστασίου. Ο 40χρονος προπονητής θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει πολλά με την ταχύτητα και την ικανότητά του να «κατεβάζει» την μπάλα. Για τη θέση του δεξιού μπακ ο Αναστασίου θεωρεί πως μπορεί να καλυφθεί επάξια από τους Σπυρόπουλο και Μαρινάκη.

Η μετάθεση του Σεϊταρίδη δεν σημαίνει, ασφαλώς, πως δεν θα αποκτηθεί στόπερ. Άλλωστε για τη θέση υπάρχει μόνο ο νεαρός Τριανταφυλλόπουλος, από τη στιγμή που είναι δεδομένη η αποχώρηση των Μπουμσόνγκ, Πίντο και Βελάσκες. Ο Βαγγέλης Μόρας παραμένει ο βασικός στόχος για τα μετόπισθεν. Χθες συνεχίστηκαν οι δύο επαφές και φαίνεται πως είναι πολύ κοντά η μεταγραφή του 32χρονου αμυντικού, που μπορεί να εξασφαλίσει την ελευθέρας του από την Ελλάς Βερόνα.πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: