Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Τα «σκάει» για Αντσελότι η Ρεάλ!

Ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ ως αποζημίωση θα καταβάλει η Ρεάλ Μαδρίτης στην Παρί Σεν Ζερμέν, ώστε να κάνει δικό της τον τεχνικό των πρωταθλητών Γαλλίας, Κάρλο Αντσελότι.

Τα «σκάει» για Αντσελότι η Ρεάλ
Μετά από πολλά «επεισόδια» το «σίριαλ» για τον τεχνικό που θα διαδεχτεί τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως τελειώνει. Και μάλιστα θα έχει happy end για τη «βασίλισσα», αφού αυτός που θα συνεχίσει το έργο του Πορτογάλου στον ισπανικό σύλλογο θα είναι ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός προπονητής εδώ και καιρό αποτελεί το βασικό στόχο για τους ανθρώπους της Ρεάλ, οι οποίοι για τον φέρουν στην ισπανική πρωτεύουσα θα πρέπει να δώσουν ως αποζημίωση στην Παρί Σεν Ζερμέν ένα ποσό που θα αγγίζει τα 4 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με όσα γράφονται στον γαλλικό Τύπο.

Αυτό δεν προβληματίζει τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ που είναι διατεθειμένος να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό στους πρωταθλητές Γαλλίας, ώστε να φέρει τον Αντσελότι στην Μαδρίτη και εκείνος με τη σειρά του να «τρέξει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό της «βασίλισσας». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: