Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ετοιμάζει βαλίτσες ο Γιαννιώτας

Κάθε μέρα που περνά, όλο και πιο κοντά στο Ντίσελντορφ, βρίσκεται το μυαλό και η ψυχή του Γιάννη Γιαννιώτα. Μπορεί ο ίδιος να μετέχει τούτο το διάστημα στην αποστολή της εθνικής μας ομάδας των Ελπίδων στην Τουρκία και αγωνιστικά να ανήκει (ακόμη) στον Αρη, ωστόσο, όλα δείχνουν, πως από τις 29 Ιουνίου θα βολτάρει στη γερμανική πόλη, φορώντας τη φανέλα της Φορτούνα!
Το επιβεβαίωσε ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Βέρνερ Βολφ: «Λίγα πράγματα μένουν να καθοριστούν μεταξύ των δύο συλλόγων. Είναι μικρόσωμος, δυνατός και αθλητικός. Κύριο χαρακτηριστικό του είναι η ταχύτητα», τόνισε για τον Γιαννιώτα, ο οποίος φαίνεται πως θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, αγωνιζόμενος, από τη νέα χρονιά, στη Γερμανία.  
Ποια είναι η θέση του Αρη σε όλ΄ αυτά; Εκ των πραγμάτων, οι κίτρινοι παρακολουθούν τις εξελίξεις από τη θέση του θεατή, καθώς λόγω της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιο του 20χρονου, δεν μπορούν να κάνουν το οτιδήποτε. Περιμένουν, απλά, να εισπράξουν τις περίπου 450 χιλιάδες ευρώ που προβλέπονται ως τροφεία για τον παίκτη, στον οποίο θα ευχηθούν καλή επιτυχία. Πρόκειται, ασφαλώς, για σημαντικότατη οικονομική ένεση στα άδεια κιτρινόμαυρα ταμεία και μάλιστα σε περίοδο θερινής ραστώνης.novasports gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: