Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Τσεσνάουσκις: «Έχω πρόταση από Ελλάδα»

Την αποκάλυψη πως έχει πρόταση από ελληνική ομάδα, την οποία δεν κατονόμασε, έκανε ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις. Ο Λιθουανός εξτρέμ μίλησε και για το αποψινό ματς με την Ελλάδα.

Τσεσνάουσκις: «Έχω πρόταση από Ελλάδα»
Ορατό είναι το ενδεχόμενο να ξαναέρθει στα μέρη μας ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις. Ο Λιθουανός εξτρέμ της FC Μπακού αποκάλυψε πως έχει πρόταση από ελληνική ομάδα, την οποία δεν κατονόμασε.

«Έχω μια πρόταση από την Ελλάδα και περιμένω απάντηση από την Μπακού», δήλωσε ο άλλοτε άσος του Εργοτέλη και του Άρη.

Ο 32χρονος άσος έχει ευχάριστες αναμνήσεις από την Ελλάδα. «Ήταν θετική η εμπειρία μου στην Ελλάδα. Στον Εργοτέλη υπήρχαν πολύ φιλικοί άνθρωποι. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική και ο ένας βοηθούσε τον άλλο, σαν μεγάλη οικογένεια. Στην Κρήτη οι συνθήκες ζωής ήταν υπέροχες. Στη συνέχεια πήγα στον Άρη, όπου επίσης ήταν μια καλή σεζόν και παίξαμε στην Ευρώπη. Στη συνέχεια η χώρα χτυπήθηκε από την κρίση και αυτό επηρέασε το ποδόσφαιρο. Έπρεπε, λοιπόν, να βρω άλλη ομάδα», τόνισε.

Όσο για το αποψινό ματς μεταξύ Λιθουανίας και Ελλάδας στο Βίλνιους για τα προκριματικά του Μουντιάλ, είπε: «Πρέπει να παραμείνουμε θετικοί στη σκέψη, παρά τις απουσίες. Η Ελλάδα έχει καλή ομάδα, με συνεχείς παρουσίες στις μεγάλες διοργανώσεις. Διαθέτει πολύ καλό υλικό και θα πρέπει να προσπαθήσουμε πολύ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: