Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Σε εγρήγορση ο Παναθηναϊκός!!

Το ενδεχόμενο συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έστω και από το… παράθυρο σκέφτονται πλέον οι πράσινοι, που ετοιμάζουν εναλλακτικό πλάνο.

Σε εγρήγορση ο Παναθηναϊκός
Η δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο ΠΑΣ Γιάννινα, όσον αφορά τον έλεγχο του φακέλου του από την επιτροπή της UEFA, έχει κάνει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να βρίσκονται σε «ανάμενα κάρβουνα». Στο τριφύλλι εκτιμούν ότι ο δικός τους φάκελος δεν θα έχει πρόβλημα και αν τελικά μπει stop στη συμμετοχή των Ηπειρωτών στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, η ομάδα θα παίξει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Έτσι κατά τη διάρκεια της Πέμπτης υπήρξαν επαφές σε όλα τα επίπεδα, όπως για παράδειγμα στο θέμα της προετοιμασίας που αντί για τις 4 Ιουλίου θα ξεκινήσει γύρω στις 20 Ιουνίου. Ταυτόχρονα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Γιάννης Αλαφούζος επισκέφτηκε χθες τη Λεωφόρο, ώστε να δει από κοντά την πορεία των έργων, αφού αν τελικά ο Παναθηναϊκός παίξει στην Ευρώπη πριν το τέλος Ιουλίου το γήπεδο θα πρέπει να είναι πανέτοιμο! Είναι δεδομένο ότι μια τέτοια εξέλιξη θα φέρει πίεση στο τριφύλλι, αλλά σε καμία περίπτωση κανείς δεν θα στεναχωρηθεί…

Το αρνητικό σενάριο

Στο ερώτημα που τίθεται, αν ο φάκελος του Παναθηναϊκού αντιμετωπίζει πρόβλημα από την UEFA και απορριφθεί, τα πράγματα έχουν ως εξής. Οι πράσινοι δεν θα παίξουν φυσικά στην Ευρώπη, αλλά δεν θα έχουν πρόβλημα και θα μπορούν να κάνουν κανονικά μεταγραφές και ανανεώσεις συμβολαίων.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: