Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

«Ψήνει» τον Σάντος με μπόνους

Με μπόνους επίτευξης πρόκρισης στο Euro 2016 προσπαθεί να πείσει η ΕΠΟ τον Φερνάντο Σάντος να ανανεώσει την συνεργασία του με την Εθνική.

«Ψήνει» τον Σάντος με μπόνους
Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως η ΕΠΟ επιθυμεί διακαώς να ανανεώσει την συνεργασία της με τον Φερνάντο Σάντος. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος για την Ελληνική Ομοσπονδία να βγει και να ψάχνει για ομοσπονδιακό προπονητή. Στον Πορτογάλο έχει προταθεί ήδη συμβόλαιο, με οικονομικές απολαβές περίπου ίδιες με τώρα (650.000 ευρώ ετησίως).

Μόνο που η ΕΠΟ ποντάρει και κάπου αλλού. Στο πριμ πρόκρισης στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2016. Αν τελικά ο Σάντος ανανεώσει με την Εθνική και καταφέρει να πάει στο Euro στα γήπεδα της Γαλλίας τότε θα πάρει περισσότερα χρήματα ως μπόνους από όσο κοστίζει το συμβόλαιο του!

Εκτός των χρημάτων, η Ομοσπονδία κάνει προσπάθειες να υλοποιήσει τα «θέλω» του Φερνάντο Σάντος σε ό,τι έχει να κάνει με το πλάνο που υπάρχει στις μικρότερες ηλικίες. Πάντως, κανείς δεν είναι σίγουρος το τι θα απαντήσει ο Σάντος. Ο Πορτογάλος σίγουρα θα επιθυμούσε να επιστρέψει στην καθημερινότητα ενός συλλόγου αλλά όποτε έρχεται ο καιρός να παίζει η Εθνική τότε είναι σε πολύ μεγάλα «κέφια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: