Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Αλλάζει σελίδα η ΑΕΚ!!

Η μέρα που κανείς φίλος της ΑΕΚ δεν ήθελε να ζήσει -αλλά είναι αναπόφευκτη πλέον για να περάσει στη νέα εποχή- ήρθε. Η Γ.Σ. της Παρασκευής αποφασίζει κι επίσημα την εκκαθάριση της ΠΑΕ.

Αλλάζει σελίδα η ΑΕΚ
Η προοπτική της αναγέννησης (μέσω της κίνησης Μελισσανίδη) κάνει τη διάλυση της ΠΑΕ λιγότερο… μαύρη είδηση απ’ όσο σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση.

Ακόμα κι έτσι όμως, η Παρασκευή θα ‘ναι μια ιστορική μέρα για την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ. Κι αυτό διότι μετά από 34 ολόκληρα χρόνια θα ξεκινήσει και τυπικά τις διαδικασίες για να ξαναπάρει ερασιτεχνική μορφή.

Η Γενική Συνέλευση που θα ξεκινήσει λοιπόν στις 10:00 στα Σπάτα αναμένεται ν’ αποφασίσει κι επίσημα την εκκαθάριση της ΠΑΕ (που θα επιδιωχθεί να γίνει σε διάστημα μικρότερο των τριών μηνών).

Ταυτόχρονα όμως θα ξεκινήσει και την αντίστροφη μέτρηση για την αντεπίθεση της ΑΕΚ. Αυτή που θα δρομολογηθεί απ’ τις εκλογές της Ερασιτεχνικής την Κυριακή και θα της επιτρέψει να γυρίσει σε δυο χρόνια «καθαρή», με δικό της γήπεδο κι έτοιμη να αναλάβει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: