Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Αγωνία για UEFA και Χριστόπουλο!!

Την απάντηση του Γιάννη Χριστόπουλου αλλά και τα αποτελέσματα του ελέγχου των ανθρώπων της UEFA σχετικά με το φάκελο αδιεοδότησης περιμένουν με αγωνία στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αγωνία για UEFA και Χριστόπουλο
Την εξέλιξη δύο γεγονότων, τα οποία είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την ομάδα και θα σηματοδοτήσουν τη νέα αγωνιστική περίοδο περιμένουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Αρχικά, είναι η παραμονή του Γιάννη Χριστόπουλου στον πάγκο του ΠΑΣ. Μπορεί μέχρι και την Τετάρτη το βράδυ να μην υπήρχε ανησυχία για αυτό το κομμάτι αλλά το ταξίδι του Έλληνα τεχνικού στο εξωτερικό «έχει βάλει ψύλλους» στα αυτιά των Ηπειρωτών.

Πρόταση για τον νεαρό προπονητή, και μάλιστα πολύ καλή οικονομικά, υπάρχει από ομάδα της Ανατολικής Ευρώπης αλλά οι πιθανότητες να πάει και να δουλέψει εκεί, όπως φαίνεται είναι μοιρασμένες.

Το άλλο, εξίσου σημαντικό και σοβαρό για τον ΠΑΣ Γιάννινα, είναι το τι γίνεται με τον έλεγχο των ανθρώπων της UEFA. Το κλιμάκιο της Ομοσπονδίας ελέγχει τους φακέλους αδειοδοτήσεων και οι Γιαννιώτες ελπίζουν το θέμα που προέκυψε να είναι τυπικού χαρακτήρα και εντέλει να αγωνιστεί στα ευρωπαϊκά σαλόνια τη νέα σεζόν. πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: