Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

«Δεν φεύγουν Ρονάλντο, Κασίγιας και Πέπε»

Την παραμονή των Κριστιάνο Ρονάλντο, Ίκερ Κασίγιας και Πέπε «έδειξε» σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, μιλώντας και για τον Κάρλο Αντσελότι.

«Δεν φεύγουν Ρονάλντο, Κασίγιας και Πέπε»
Τρεις παίκτες, τρεις διαφορετικές θέσεις, τρία σενάρια για αποχωρήσεις.

Οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Ίκερ Κασίγιας και Πέπε έβλεπαν τα ονόματά τους να φιγουράρουν στις μεταγραφικές στήλες, τη στιγμή που ο κόσμος ανησυχούσε για την αποδυνάμωση της «βασίλισσας».

Έτσι, ο πρόεδρος της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, ανέφερε πως κανένας από τους τρεις δεν είναι προς πώληση, καθώς επίσης στάθηκε και στην περίπτωση του προπονητή της Παρί Σεν Ζερμέν, Κάρλο Αντσελότι, που φημολογείται πως θα είναι ο νέος τεχνικός του ισπανικού συλλόγου.

«Ο Πέπε δεν είναι προς πώληση και άποψή μου είναι πως δεν θα φύγει το καλοκαίρι. Το ίδιο ισχύει και για τον Ρονάλντο. Δεν είπε ποτέ ότι θέλει να φύγει. Όσον αφορά τον Κασίγιας, απλώς δεν μπορώ να φανταστώ το μέλλον χωρίς αυτόν» είπε αρχικά ο Πέρεθ και πρόσθεσε:

«Ο Αντσελότι θα ταίριαζε στη φιλοσοφία της ομάδας μας. Είναι καλός προπονητής, ξέρει να χειρίζεται τους μεγάλους παίκτες και αν είναι να γίνει κάτι, αυτό εξαρτάται από την Παρί Σεν Ζερμέν». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: