Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Στέλνουν Λουίς Φαμπιάνο οι Βραζιλιάνοι

Στον Ολυμπιακό στέλνουν οι Βραζιλιάνοι τον Λουίς Φαμπιάνο, για τον οποίο ενδιαφέρονται και άλλες ευρωπαϊκές ομάδες. Ο 32χρονος πρώην επιθετικός της Σεβίλλης συνεχίζει την καριέρα του στη Σάο Πάουλο, πραγματοποιώντας καλές εμφανίσεις. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη χώρας του καφέ αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» κατέθεσαν πρόταση ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση του παίκτη. Ο Λουίς Φαμπιάνο μετράει φέτος οκτώ γκολ σε 14 ματς, ενώ την περσινή σεζόν είχε 19 γκολ σε 24 ματς.
Η εφημερίδα «Diario do Litoral» αναφέρει: «Ο Λουίς Φαμπιάνο δέχτηκε πρόταση που τον εξέπληξε και σκέφτεται να φύγει. Ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα πρόσφερε 5 εκατ. ευρώ και υπάρχουν καλές πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή, από τη στιγμή που η διοίκηση δεν έχει πρόβλημα να τον παραχωρήσει και ο παίκτης συναινεί στην πώλησή του. ο θέμα αντιμετωπίζεται με μυστικότητα, αλλά εξελίξεις θα υπάρχουν στα τέλη του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών».
Ο μάνατζερ του παίκτη, Ζοσέ Φουέντες τόνισε χαρακτηριστικά: «Για την ώρα δεν μπορώ να πω τίποτα για να μη χαλάσω τις συζητήσεις. Δεν είναι ώρα να πούμε τίποτα».
Τέλος, ο αθλητικός διευθυντής της Σάο Πάουλο, Ανταλμπέρτο Μπαπτίστα δήλωσε από την πλευρά του: «Δεν υπάρχει κανένας παίκτης στην ομάδα μας που δεν είναι προς διαπραγμάτευση η πώλησή του. Αν κάποιος θέλει να φύγει και η πρόταση ικανοποιεί όλες τις πλευρές, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Εγώ πάντως θα ήθελα να μείνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: