Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ακριβέ μου Κριστιάνο!!

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο με τη διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης για την ανανέωση του συμβολαίου του. Μεγάλο οικονομικό... χάσμα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ακριβέ μου Κριστιάνο
Συζητήσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο έχει ξεκινήσει η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, ώστε να πείσει τον 28χρονο επιθετικό να παραμείνει στην Ισπανία, όμως, η οικονομική απόσταση ανάμεσα στις δύο πλευρές, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ είναι μεγάλη.

Πιο συγκεκριμένα, οι «μερένχες» φέρεται πως έχουν προτείνει στους εκπροσώπους του Πορτογάλου οι ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 14 εκατομμύρια ευρώ (από τα 10), με την πλευρά του παίκτη να ζητάει 18-20, προκειμένου να ανανεώσει το τρέχον του συμβόλαιο που έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2015.

Εκτός αυτού ο «CR7» ζητάει από τους ανθρώπους της «βασίλισσας» να εκμεταλλεύεται το 100% (αυτή την στιγμή το 60% ανήκει στον Ρονάλντο και το 40% στη Ρεάλ) της εμπορικής του αξίας. Κάτι που σημαίνει πως όλο το ποσό που λαμβάνει κάθε χρόνο από διάφορους χορηγούς θα καταλήγουν στην τσέπη του (σύμφωνα με το έγκυρο σε τέτοια θέματα περιοδικό “Forbes” φτάνουν τα 16 εκατομμύρια ευρώ).

Κάτι αντίστοιχο ισχύει και με τους Λιονέλ Μέσι και Νεϊμάρ της Μπαρτσελόνα με την ομάδα της Καταλωνίας να τους έχει δώσει το δικαίωμα να μπορούν ελέγχουν απολύτως τα έσοδά τους από διάφορες δραστηριότητές τους.

Παρόλα αυτά οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές αναμένεται να είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες για το νέο συμβόλαιο του Ρονάλντο, το οποίο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό μέχρι πότε θα τον δεσμεύει στην ομάδα της Μαδρίτης. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: