Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Δεν «ξηλώνεται» για Τερ Στέγκεν η Μπάρτσα!!

Στο «στόχαστρο» της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να βρίσκεται ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν, ωστόσο οι Καταλανοί εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα ώστε να τον κάνουν δικό τους σε όσο το δυνατόν καλύτερη τιμή.

Δεν «ξηλώνεται» για Τερ Στέγκεν η Μπάρτσα
Πρώτος στόχος για τη θέση κάτω από τα γκολπόστ της «Μπάρτσα» συνεχίζει να είναι ο Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν. Ωστόσο οι Καταλανοί, με δεδομένη την παραμονή του Βίκτορ Βαλντές για ακόμη ένα χρόνο, ψάχνουν τη «φόρμουλα» για να ρίξουν τις απαιτήσεις της Γκλάντμπαχ.

Οι άνθρωποι του γερμανικού συλλόγου είναι διατεθειμένοι να ξεκινήσουν συζητήσεις για την παραχώρηση του 21χρονου τερματοφύλακα αυτό το καλοκαίρι από τα 15εκατ. ευρώ. Αντίθετα, στη Μπαρτσελόνα σκέφτονται πως εφόσον θα έχουν για ακόμη μία σεζόν τον Βαλντές στο ρόστερ δεν είναι άμεση η ανάγκη απόκτησης κι άλλου γκολκίπερ. Γι’αυτό το λόγο υπολογίζουν πως στην περίπτωση που έρθουν σε διαπραγματεύσεις με τη Γκλάντμπαχ την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα μπορέσουν να τη «δελεάσουν» με ένα ποσό λίγο πάνω από τα 11εκατ. ευρώ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως οι Καταλανοί συνεχίζουν να εξετάζουν το ενδεχόμενο της απόκτησης του Τερ Στέγκεν από το φετινό καλοκαίρι και να τον αφήσουν δανεικό για ένα χρόνο στους Γερμανούς. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: