Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Με ένα δίλημμα οι Λιθουανοί!

Μόνο ένα ερωτηματικό υπάρχει στην στελέχωση της ενδεκάδας που θα παρατάξει ο Ζάμπα Λάζλο στην αυριανή αναμέτρηση της Λιθουανίας απέναντι στην Εθνική Ελλάδας.

Με ένα δίλημμα οι Λιθουανοί
Ο Ούγγρος τεχνικός της Λιθουανίας έχει καταλήξει στους δέκα από τους έντεκα ποδοσφαιριστές που θα δώσει φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την Ελλάδα. Μοναδικό ερωτηματικό για τον τεχνικό των Λιθουανών στο 4-4-2 που θα παρατάξει απέναντι στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος, αποτελεί ο παρτενέρ του Ματουλεβίτσιους στην κορυφή της επίθεσης, με τους Ελιόσιους και Ραζούλις να παλεύουν για τη θέση.

Αναλυτικά:
Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Ζούμπας, που θα έχει μπροστά του τους Κιγιάνσκας και Μικούσκις. Στο δεξί άκρο της άμυνας θα ξεκινήσει ο Στανκεβίτσιους, με τον Μικολιούνας στο αριστερό, αντίστοιχα.

Οι δυάδα των χαφ στον άξονα θα είναι οι Καλόνας και Πάνκα. Στα δεξιά της μεσαίας γραμμής φανέλα βασικού θα πάρει ο Ντεϊβίντας Τσεσνάουσκις ενώ στα αριστέρα ο αδερφός του, Εντγκάρας.

Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης ο Λάζλο θα δώσει φανέλα βασικού στον Ματουλεβίτσιους, ενώ την τελευταία στιγμή θα καταλήξει για το ποιος εκ των Ελιόσιους ή Ραζούλις θα τον πλαισιώσει.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: