Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

«Άμεσα διαθέσιμα τα 20εκατ. ευρώ για την ΑΕΚ»

Στην άμεση διάθεση της ΑΕΚ είναι τα 20εκατ.ευρώ που εγκρίθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής για το καινούργιο γήπεδο της ομάδας, όπως δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Λεωνίδας Αθανασιάδης.

«Άμεσα διαθέσιμα τα 20εκατ. ευρώ για την ΑΕΚ»
Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα «aek365.gr», ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής τόνισε πως το ποσό των 20εκατ. ευρώ που θα διατεθεί από την Περιφέρεια για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ θα είναι άμεσα διαθέσιμο.

Ο Λεωνίδας Αθανασιάδης τόνισε πως αποτελεί υποχρέωση της τοπικής κοινωνίας αλλά και της Πολιτείας να βοηθήσουν την «Ένωση», ενώ όσον αφορά την προέλευση του ποσού είπε πως πρόκειται για ευρωπαϊκά κονδύλια και πόρους της Περιφέρειας.

Αναλυτικά η δήλωση στο «aek365.gr» :

«Ήταν μια δέσμευση που είχε δώσει ο Περιφερειάρχης κ. Σγουρός και την τήρησε στο ακέραιο. Όπως εξήγησε και στην τοποθέτησή του, η ΑΕΚ είναι μια ιστορική ομάδα, με εκατοντάδες χιλιάδες φιλάθλους και είναι υποχρέωση της τοπικής κοινωνίας και της Πολιτείας να συνδράμουν για την κατασκευή του γηπέδου της.

Τα 20 εκατ. ευρώ έχουν καταχωρηθεί σε συγκεκριμένο κωδικό για το γήπεδο της ΑΕΚ. Είναι άμεσα στη διάθεση του Δήμου, της ΓΓΑ και της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ. Αμέσως μόλις ρυθμιστούν τα τεχνικά θέματα και υπογραφή η σύμβαση θα είναι διαθέσιμα να εκταμιευτούν. Πρόκειται για ευρωπαϊκά κονδύλια, αλλά για ιδίους πόρους της Περιφέρειας»
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: