Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Μας απειλούν για εκλογές; Στα... τέτοια μας!!

"Φορτωμένος" ο Γιώργος Μύρτσος σχολιάζει στον sportdog τις πολιτικές εξελίξεις και το ενδεχόμενο προώρων εκλογών. "Μόνο όχι ξέρει να λέει ο Τσίπρας"! Έχουν μπερδέψει τα σόβρακα με τις γραβάτες και αυτοί οι τρεις δεν μπορούν να κυβερνήσουν. Έχουν υπογράψει όλα τα μνημόνια και λένε μετά πως δεν μπορούν να πάρουν τέτοιες αποφάσεις, για τις οποίες οι ίδιοι έχουν πει το ναι! Ε, δεν γίνονται πουθενά αυτά.
Βγαίνει ο Πρωθυπουργός δημόσια και αναγγέλλει το κλείσιμο της αμαρτωλής, όπως την έχουν βαφτίσει, ΕΡΤ και οι άλλοι δύο παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια στη πλάτη του ελληνικού λαού τη στιγμή που έχουν υπογράψει πως θα γίνουν απολύσεις.
Αλλά και έχουμε φτάσει σε σημείο να ψηφίζουμε τους λιγότερο κακούς και όχι τους καλύτερους! Έτσι φτάσαμε ένα βήμα από το να πέσει η κυβέρνηση για την ΕΡΤ και όταν κλείνουν ιδιωτικές επιχειρήσεις, εργοστάσια και γίνονται εικονικές πτωχεύσεις για να μην αποζημιωθούν οι εργαζόμενοι δεν κουνιέται φύλλο. Αυτό λέγεται υποκρισία!
Μας απειλούν ότι θα πάμε σε εκλογές; Εμείς τους απαντάμε στα αρ@@@@@ μας, να πάνε να γ@@@@@@@! Να κάνουν εκλογές και να πάνε να ψηφίσουν μόνοι τους, εμείς να πάμε στις παραλίες ή στις μπανιέρες μας και από το 40% να φτάσει η αποχή στο 90%.
Ο κόσμος πια έχει αγανακτήσει και δεν μπορούν να παίζουν μαζί μας. Αυτός ο Μπαρμπαστάθης της ΔΗΜΑΡ δεν υπέγραψε δηλαδή τόσες χιλιάδες απολύσεις; Αυτά που κάνει είναι μικροπολιτικά καραγκιοζιλίκια και τους έχω γραμμένους στα α@@@@@@ μου!
Μόνο όχι ξέρει να λέει ο Τσίπρας
Προσπαθούν να φοβίσουν τον κόσμο και μέσα από τα κανάλια, ότι δεν θα μας δώσουν τα λεφτά οι Ευρωπαίοι και κάτι θα γίνει αλλά έχουμε και τον Τσίπρα να λέει όχι σε όλα. Το να λες όχι σε όλα είναι εύκολο, το δύσκολο είναι να διοικείς...
Τόσα χρόνια με ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία όταν ο ένας κυβερνούσε, ο άλλος έκανε αντιπολίτευση λέγοντας ποια είναι τα σωστά και μόλις έβγαινε κυβέρνηση έκαναν τα ίδια με τους προηγούμενους.
Πληρώνουμε αυτά που έκανε τότε ο Ανδρέας με τα «Τσοβόλα δώστα όλα» και στη συνέχεια ήρθε άλλος ο ΓΑΠ που πέφτει από το ποδήλατο για να τα αποτελειώσει τα πάντα. Γι΄ αυτό τώρα μόλις αυτή η άσχημη η Μέρκελ και η μαντάμ η Λαγκάρντ τραβήξουν τα λουριά, κάθονται όλοι σούζα.
Μάγκες στη Βραζιλία
Οι Βραζιλιάνοι ξύπνησαν για το εισιτήριο στα Μέσα, όπως έκαναν και άλλες υποανάπτυκτες χώρες, αλλά εμείς ακόμα κοιμόμαστε! Εδώ εμείς θέλουμε 50ευρώ διόδια και άλλα 200ευρώ για βενζίνες από Θεσσαλονίκη-Αθήνα και δεν λέμε τίποτα...
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: