Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξε ο Σαρρής!!

Ο Τάσος Νικολογιάννης σχολιάζει τη μη αδειοδότηση του Παναθηναϊκού και το ποιο είναι αυτό που έχει σημασία για την ομάδα, ενώ γράφει και για την αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ... Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε την άδεια να παίξει στην Ευρώπη, κάτι που φαινόταν δύσκολο, αλλά είναι λάθος να μείνουν σε αυτό στην ΠΑΕ. Το χειρίστηκαν με λάθος τρόπο, διότι έβγαζαν αισιοδοξία, όμως το ζητούμενο είναι τη νέα περίοδο να παρουσιαστεί μία ομάδα με αρχή και τέλος. Και όχι αυτό το έκτρωμα, που παρουσιάστηκε την περασμένη περίοδο.
Και την περασμένη περίοδο η ομάδα έπαιξε στην Ευρώπη, αλλά θα την θυμόμαστε σαν μία από τις χειρότερες χρονιές στην Ευρώπη. Αρα το ζητούμενο είναι τη νέα περίοδο ο Παναθηναϊκός να παρουσιαστεί σαν ΟΜΑΔΑ στο πρωτάθλημα και το κύπελλο.
Σίγουρα είναι πλήγμα για τον Παναθηναϊκό η μη συμμετοχή του στην Ευρώπη, αλλά εδώ εξακολουθεί και υπάρχει θέμα βιωσιμότητας και αυτό ασφαλώς είναι πολύ πιο σοβαρό.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Σαρρής μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξε μόλις έμαθε την απόφαση της ΟΥΕΦΑ, για τον Παναθηναϊκό. Ο ρόλος του είναι γνωστός. Ο κόσμος τό'χει τούμπανο και αυτός κρυφό καμάρι.
Αυτό που γίνεται με την μεταγραφή του Γιάνκοβιτς στον Παναθηναϊκό είναι αποτέλεσμα της καφρίλας, που κυριαρχεί στην Ελλάδα παντού. Και η απάντηση του προέδρου του Πανιωνίου Λιανού τον τιμάει και είναι υπόδειγμα παραγοντικής συμπεριφοράς
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: