Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Δεν δίνουν και στον Άρη 20 εκ. για γήπεδο;

Ο Παντελής Ζουμπούλης σχολιάζει τη χρηματοδότηση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ από την περιφέρεια Αττικής, το θέμα των αδειοδοτήσεων με ΠΑΟ και ΠΑΣ αλλά και το "κρυφτούλι" με τους επίδοξους αγοραστές... Δεν είμαι της λογικής του… «να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα». Μερικές φορές, όμως, δεν μπορείς να αντισταθείς στους πειρασμούς και να μην σχολιάσεις τι συμβαίνει πέρα από τα όρια της δική σου ομάδας.
Για παράδειγμα, δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε με την απόφαση της περιφέρεια Αττικής να χρηματοδοτήσει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια με 20 εκατομμύρια ευρώ!!! Απίστευτα πράγματα σε μία Ελλάδα που δεν ξέρουμε αν θα υπάρχει αύριο και πως θα υπάρχει. Ο κ. Σγουρός υποστήριξε ότι συμμετέχει με αυτόν τον τρόπο η περιφέρεια Αττικής στην ανάπλαση της περιοχής, αλλά φανταζόμαστε πως δεν πείθουν ούτε τον ίδιο τέτοιου τύπου δικαιολογίες. Η ανάπλαση της περιοχής θα μπορούσε να γίνει με πολύ λιγότερα χρήματα και με άλλους τρόπους, πολύ πιο ανταποδοτικούς για τους πολίτες.
Με την ίδια λογική, ας δώσει και η περιφέρεια Θεσσαλονίκης 20 εκατ. στον Αρη για να φτιάξει γήπεδο και κάθε άλλη περιφέρεια σε κάθε άλλη ομάδα…
Αλλάζουμε θέμα. Θα μας εξηγήσει η δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ με πιο σκεπτικό έδωσε άδεια σε ΠΑΟ και Γιάννενα, ενώ σε πρώτο βαθμό «κόπηκαν»; Δεν βρέχει εκεί στην ΕΠΟ, σας φτύνουν… Και το άλλο; Από τη στιγμή που η ΟΥΕΦΑ έκοψε τον ΠΑΟ και τον ΠΑΣ, γιατί να μην μπούνε στο ίδιο καθεστώς με τον Αρη και τον Πανιώνιο; Γιατί να έχουν πλαφόν στις μεταγραφές τους; Θα μας εξηγήσει κανείς; Αλλα θα μου πείτε, τι ψάχνω να βρω τώρα… Στο Ελλαδιστάν είμαστε…
Πάμε στα «δικά μας». Την ερχόμενη Τετάρτη διεξάγεται η γενική συνέλευση της «ΚΜΑ». Θαρρώ ότι είναι, ίσως, η τελευταία ευκαιρία για να εμφανιστούν επίσημα οι επίδοξοι αγοραστές. Το κρυφτούλι κάπου εδώ πρέπει να τελειώσει. Αν την Τετάρτη δεν εμφανιστούν… επίσημα έγγραφα, η επενδυτολογία πρέπει κάπου εδώ να σταματήσει και να αφήσουν όλοι ήσυχη τη νυν διοίκηση να προχωρήσει.
Είναι αλήθεια πως τη διοίκηση Ηλιάδη δεν μπορούμε να την κρίνουμε ακόμη γιατί τα δείγματα γραφής είναι περιορισμένα. Όπως και ο χρόνος που βρίσκεται στο «τιμόνι» της ΠΑΕ. Οι επόμενες 15-20 μέρες θα αποτελέσουν κριτήριο, αφού αναμένεται να έχουμε πιο αξιόπιστα δείγματα των προθέσεών της. Σε όλα τα επίπεδα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: