Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Με Γκλάντμπαχ η πρεμιέρα για Μπάγερν!!

Στις 9 Αυγούστου υποδεχόμενη τη Γκλάντμπαχ θα αρχίσει την υπεράσπιση της Bundesliga η Μπάγερν Μονάχου.

Με Γκλάντμπαχ η πρεμιέρα για Μπάγερν
Την Γκλάντμπαχ θα υποδεχτεί η Μπάγερν στην πρεμιέρα της νέας Bundesliga η πρωταθλήτρια Μπάγερν, στις 9 Αυγούστου, όπως προέκυψε από τη σημερινή κλήρωση.

Η δευτεραθλήτρια της Bundesliga και της Ευρώπης, Ντόρτμουντ, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο πλέον στο δυναμικό της, θα παίξει με την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας, ενώ η Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου υποδέχεται το Αμβούργο.

Το ντέρμπι Ντόρτμουντ-Μπάγερν θα γίνει στις 22-24 Νοεμβρίου και το… αντίστροφο στις 11-13 Απριλίου, ενώ Σάλκε-Ντόρτμουντ θα παίξουν 25-27 Οκτωβρίου και η «ρεβάνς» θα γίνει 25-26 Μαρτίου (οι ακριβείς ημερομηνίες δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί).

Σημειώνεται πως η Μπάγερν θα δώσει 16 αντί για 17 ματς στον πρώτο γύρο, αφού αναβάλλεται ο αγώνας της για τη 17η αγωνιστική λόγω της συμμετοχής της στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ τροποποιήθηκε το πρόγραμμά της και λόγω της συμμετοχής στον τελικό του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ στις 30 Αυγούστου απέναντι στην Τσέλσι.

Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται στις 23 Δεκεμβρίου και η διακοπή κρατά ακριβώς έναν μήνα. Το πρωτάθλημα ολοκληρώνεται στις 10 Μαΐου.

Αναλυτικά η πρεμιέρα:

Μπάγερν Μονάχου-Γκλάντμπαχ
Σάλκε-Αμβούργο
Λεβερκούζεν-Φράιμπουργκ
Ανόβερο-Βόλφσμπουργκ
Χόφενχαϊμ-Νυρεμβέργη
Μάιντς-Στουτγκάρδη
Άουγκσμπουργκ-Ντόρτμουντ
Μπράουνσβαϊγκ-Βέρντερ Βρέμης
Χέρτα Βερολίνου-Άιντραχτ ΦρανκφούρτηςΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: