Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Πού θέλει να πάει ο Σκόκο;

Τον θέλουν ομάδες από τη Λατινική Αμερική. Τον θέλουν ομάδες από την Ευρώπη. Που προτιμάει όμως να μεταγραφεί ο ίδιος ο Νάτσο Σκόκο;

Πού θέλει να πάει ο Σκόκο;
Την κούπα την πήρε. Πρώτος σκόρερ της Νιούελς ξαναβγήκε. Κι είναι φανερό πλέον ότι το πρωτάθλημα της Αργεντινής δεν… χωράει τον Νάτσο Σκόκο.

Έτσι, η συζήτηση γίνεται πλέον για το πού θα προτιμούσε ο ίδιος να πάει. Μιλώντας λοιπόν σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αργεντινής, ο «υδραυλικός» ήταν ξεκάθαρος. Τόσο για τους προορισμούς που θα του άρεσε ν’ ακολουθήσει, όσο και για τους λόγους που τους προτιμά.

«Δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο ακόμα. Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Νιούελς Ολντ Μπόις», είπε λοιπόν αρχικά στο «Radio Cooperativa». Προχωρώντας ωστόσο… ομολόγησε:

«Στόχος μου είναι να ζήσω το όνειρο ενός πρωταθλήματος υψηλού επιπέδου, όπως το ιταλικό ή το ισπανικό, ώστε να αυξήσω τις πιθανότητές μου να κληθώ στην Εθνική».

Όλα αυτά την ώρα που τα δημοσιεύματα στην Ιταλία συνεχίζουν να τον συνδέουν με την Κατάνια. Και την ώρα που άλλα στην Ισπανία τον εμφανίζουν ως στόχο της Σοσιεδάδ, η οποία έχει εξασφαλίσει εκτός των άλλων και την παρουσία της στο Champions League.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: