Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Να περάσουν οι επόμενοι στον Παναθηναϊκό!!

Η χαρά για την κατάκτηση του νταμπλ καλά κρατεί στον Παναθηναϊκό αλλά παράλληλα λειτουργεί και ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Μετά τους Παππά, Γιάνκοβιτς περιμένουν απαντήσεις από Φώτση, Λάσμε.

Να περάσουν οι επόμενοι στον Παναθηναϊκό
Οι πρώτες κινήσεις για να παραμείνει ο Παναθηναϊκός στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ έχουν ήδη γίνει αλλά έπεται και συνέχεια. Οι «πράσινοι» απέκτησαν τους Παππά και Γιάνκοβιτς και «φουλάρουν» για να «κλείσουν» και τα υπόλοιπα μεταγραφικά τους θέματα.

Στο προσκήνιο είναι η απάντηση του Στεφάν Λάσμε στην πρόταση ανανέωσης που του έχει κάνει το «τριφύλλι» αλλά και το τι γίνεται με την περίπτωση του Αντώνη Φώτση. Ο Γκαμπονέζος σέντερ αποτέλεσε παίκτη-κλειδί για τον φετινό Παναθηναϊκό, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Επιθετικά ο Λάσμε συνεργάστηκε άψογα με Διαμαντίδη και Γκιστ ενώ αναδείχθηκε ο κορυφαίος αμυντικός στην Ευρωλίγκα.

Το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ για εκείνον είναι δεδομένο και μάλιστα οι Ρώσοι του έχουν κάνει πρόταση (1,5 εκατ. δολάρια για διετές συμβόλαιο) αλλά ακόμα δεν έχει δώσει οριστική απάντηση.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με την περίπτωση του Αντώνη Φώτση, ο Έλληνας φόργουορντ είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό και θα αποτελέσει σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του Πεδουλάκη. Μαζί με τον Γκιστ, ο οποίος πιθανότατα θα παραμείνει, θα συνθέσουν ένα πολύ δυνατό δίδυμο στην θέση «4».
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: