Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ξέφυγε από τους Δώνηδες και τους Γεωργιάδηδες!!

Το καπέλο στον Σαββίδη βγάζει ο Νίκος Αλέφαντος στον sportdog και περιμένει πρωταθλήματα από την ΑΕΚ του Μελισσανίδη! "Έχει μείνει πολύ πίσω", το σχόλιο για Παναθηναϊκό... Εγώ πιστεύω ότι ο Μελισσανίδης θα γράψει ιστορία στην ΑΕΚ, θα την κάνει πάλι πρωταθλήτρια κάποια στιγμή στο μέλλον, η ΑΕΚ έχει να πάρει πρωτάθλημα από τη δική του εποχή και θα ξαναπάρει πρωτάθλημα με αυτόν πάλι στο τιμόνι. Θεωρώ ότι θα μείνει αθάνατος για την ΑΕΚ και ότι στο γήπεδο που θα φτιαχτεί θα του κάνουν προτομή! Βλέπω ότι έχει μπει με κέφι και μεράκι, τον ξέρω τον Μελισσανίδη, όταν ήμουν στον Ολυμπιακό και του είχα ρίξει 3-0 στο Καραϊσκάκη μπουκάριζε στα αποδυτήρια και αναποδογύριζε τραπέζια στους διαιτητές, είναι λαϊκός, ξύπνιος και έχει λεφτά , είναι και ΑΕΚτσής φανατικός. Για πλάκα θα την ανεβάσει τρένο την ΑΕΚ στην Α’ Εθνική, θα φέρει καλούς παίκτες μετά και θα κυνηγάει το πρωτάθλημα. Είναι θέμα χρόνου η ΑΕΚ να ξαναγίνει μεγάλη χωρίς τα πολλά χρέη.
Και έχει και προσβάσεις στην κυβέρνηση, έτσι βλέπω, είναι πολλές οι ενδείξεις για αυτό, η πιο πρόσφατη είναι τώρα τα 20 εκ. ευρώ που έβγαλε η Περιφέρεια για το γήπεδο της ΑΕΚ.
Εντάξει όμως κύριε Σγουρέ, έδωσες 20 εκ. ευρώ για το γήπεδο της ΑΕΚ, δώσε λίγα ψίχουλα να βοηθήσεις και το σύλλογο των Ολυμπιονικών, τον ιστορικό Πανελλήνιο Γ.Σ. που ψυχορραγεί. Τόσα αθλήματα έχει, η κυψέλη των αθλημάτων είναι, τόσος κόσμος γυμνάζεται εκεί και νεολαία. Είναι μεγάλα τα οικονομικά προβλήματα, με νύχια και με δόντια τον κρατάνε ανοικτό το σύλλογο ο Ζερβουδάκης, ο Συναδινός, ο Τακόπουλος, ο Βαρδάλης, ο Πλατόπουλος, ο Γκιούσμας, ο Γκούμας, ο Μανιάς, ο Στεφανίδης, ο Παρασκευόπουλος που βάζει κι από το υστέρημά του.
Όσον αφορά τον Παναθηναϊκό, τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα! Προσπαθεί ο Αλαφούζος μόνος του, αλλά δεν φτάνει, μάλλον έχει συνεργάτες που τον ρίχνουν από γκέλα σε γκέλα! Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται πολλές μεταγραφές και όχι τέτοια κάζα σαν και αυτό που έπαθε τώρα με τον αποκλεισμό από την Ευρώπη. Ο Σαββίδης στον ΠΑΟΚ βλέπω ότι θα τον αφήσει αρκετά πίσω τον Παναθηναϊκό, καλά για τον Ολυμπιακό δεν συζητάμε, είναι εκτός ανταγωνισμού.
Μια που είπα για Ολυμπιακό, θέλω να πω ότι παρακολούθησα στιγμιότυπα με τον Μολό και μου άρεσε αυτός ο παίκτης, είναι σε καλή ηλικία και είναι γρήγορος, ντριμπλέρ, χώνεται και από τις δύο πλευρές, και είναι ποδοσφαιρόφατσα, μούτρο.
Ο Σαββίδης έκανε τη μεγαλύτερη κίνηση, τη θεωρώ φοβερή κίνηση αυτή που έκανε με τον Στέφενς. Μιλάμε για καλό προπονητή, τον εκτιμώ τον Ολλανδό, μου άρεσε πολύ η Σάλκε που είχε φτιάξει, αυστηρός, πειθαρχικός, ξέφυγε ο Σαββίδης απ’ τους Δώνηδες και τους Γεωργιάδηδες επιτέλους. Πλήρωσε χοντρά και έφερε βαρβάτο ξένο προπονητή. Να πάρει και 3-4 παικταράδες τώρα πρέπει.
Εξαιρετική δουλειά κάνει και ο Ατρόμητος για τα κυβικά του, ο Γιάννης Αγγελόπουλος και ο Σπανός δίνουν ρεσιτάλ. Μεγάλο κεφάλαιο για τον Ατρόμητο ο Φυτανίδης που κατάφεραν και τον κράτησαν, πολύ καλή η μεταγραφή του Δημήτρη Παπαδόπουλου που έλειπε τέτοιος κυνηγός από τον Ατρόμητο, καλή μεταγραφή του Γεωργίου από τον ΠΑΣ Γιάννενα που είναι γρήγορος, καλός παίκτης και ο Ουμπίντες που πάνε να πάρουν τώρα.
Τον Αστέρα Τρίπολης δεν βλέπω να κινείται καλά ως τώρα, μην πέσουν στην παγίδα με τους Έλληνες, μη σταματήσουν το μοντέλο των μεταγραφών που έκαναν με καλούς ξένους, γρήγορους ξένους, τεχνίτες.
Βραζιλία είδα τα δύο πρώτα ματς, δεν με ενθουσίασε, δεν είναι η Βραζιλία που ξέραμε, έχω δει πολύ μεγάλες Βραζιλίες με αποκορύφωμα εκείνη του 1970 και εκείνη του 1982, αλλά και οι πιο πρόσφατες Βραζιλίες είχαν παικταράδες, ενώ τώρα βλέπω μέτρια πράγματα.
Όλα τα λεφτά ήταν ο Νεϊμάρ ο οποίος έκανε ορισμένα ζογκλερικά, θύμισε Μέσι σε κάποιες φάσεις, αν τον δυναμώσουν μυϊκά στην Μπαρτσελόνα θα πάρει μεγάλη εξέλιξη αυτός ο παίκτης. Δεν βγάζει άλλους μεγάλους παίκτες η Βραζιλία, οι ίδιοι και οι ίδιοι και πολλοί είναι σε πτώση, ο Μαρτσέλο και ο Άλβες στις άκρες πίσω, ο Σίλβα και ο Λουίς σέντερ μπακ, δύο κόφτες ο Γκουστάβο και ο Παουλίνιο, ο Όσκαρ μπροστά τους που δεν πήρε την εξέλιξη που περιμένανε, ο Χουλκ δεξιά με το καλό αριστερό του πόδι και τις εξάρσεις του, ο Νεϊμάρ από την άλλη, και το μεγάλο πρόβλημα ο σέντερ φορ, ο Φρεντ, ακόμα ο Φρεντ, έλεος. Έτσι την είχε πατήσει η Βραζιλία το 1982 και είχε χάσει το Μουντιάλ επειδή δεν είχε μια σεντερφοράρα. Η Βραζιλία παίζει τώρα 4-2-3-1. Τερματοφύλακας ο Ζούλιο Σέζαρ. Καλοί κόφτες αλλά το κέντρο της δεν έχει τεχνική και φαντασία, πράγματα που βλέπαμε από τη Βραζιλία κάποτε.
Παρ’ όλα αυτά, στο Μουντιάλ που έρχεται το επόμενο καλοκαίρι, θα πρωταγωνιστήσει γιατί γίνεται στη χώρα της, μπορεί να είναι καλύτερες από αυτήν η Ισπανία και η Γερμανία, αλλά υπάρχει τρομερά κακή παράδοση για τις ευρωπαϊκές ομάδες στα Μουντιάλ που διεξάγονται στην ήπειρο της Αμερικής. Για εμένα τέσσερα είναι τα φαβορί για να το πάρουν: Αργεντινή, Βραζιλία, Ισπανία, Γερμανία.
Η Ευρώπη πάντως βγάζει την τακτική, η Ευρώπη βγάζει τη δύναμη, το πάθος, η Ευρώπη έχει τώρα καλύτερες Εθνικές ομάδες, αλλά σπάει τα μούτρα της η Ευρώπη όταν τα Μουντιάλ γίνονται στην Αμερική.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: