Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Στην Θεσσαλονίκη ο Τζιόλης!!

Το όνομα του Αλέξανδρου Τζιόλη, όπως κάθε καλοκαίρι έτσι και φέτος είναι στην μεταγραφική λίστα του ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από Κύπρο, ο διεθνής μέσος βρίσκεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη.   Μετά το τέλος της συνεργασίας του Αλέξανδρου Τζιόλη με το ΑΠΟΕΛ και δεδομένο ότι η Μονακό δεν θα διατηρήσει στο ρόστερ της τον διεθνή μεσοεπιθετικό «φούντωσαν» και πάλι τα σενάρια περί συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ. Το όνομά του δεν ακούγεται για πρώτη φορά στην Θεσσαλονίκη. Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα του Δικεφάλου και φαίνεται πως αυτή την φορά ο γάμος είναι πιο κοντά από ποτέ.
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την Κύπρο ο Τζιόλης αποχαιρέτησε το ΑΠΟΕΛ και ετοιμάζεται για την νέα του ποδοσφαιρική στέγη που θα είναι στην Τούμπα. Μάλιστα κύπριοι δημοσιογράφοι υποστηρίζουν πως από τον Γενάρη υπήρχαν επαφές μεταξύ ΠΑΟΚ και Τζιόλη.  Ο διεθνής μέσος λέγεται ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Θεσσαλονίκη όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για δουλειές καθώς διαθέτει ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στην περιοχή της Κατερίνης.
Στον ΠΑΟΚ, τώρα, θέλουν τον παίκτη και μάλιστα έχουν συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο συνεργασίας. Οι δύο πλευρές είναι κοντά και το μόνο που απομένει είναι μια τελευταία συνάντηση για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία. Ο Τζιόλης μπορεί να δεσμεύεται με την Μονακό, όμως θεωρείται δύσκολο να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του «Πριγκιπάτου». Ο έμπειρος μέσος αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του και ακολούθως να υπογράψει στον ΠΑΟΚ. 
πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: