Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Φεύγει ο Φαβάλι!!

Μετά από 7 χρόνια στην Ελλάδα, ο Λούκας Φαβάλι ανακοίνωσε πως επιστρέφει στην Αργεντινή για να συνεχίσει την καριέρα του.

Φεύγει ο Φαβάλι
Το δικό του «αντίο» στον Παναιτωλικό, όπου αγωνίστηκε την σεζόν που ολοκληρώθηκε, είπε ο Λούκας Φαβάλι. Ο Αργεντινός άσος τόνισε πως αποχωρεί από την ομάδα του Αγρινίου, αφού θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Ο 27χρονος άσος αγωνιζόταν στα ελληνικά γήπεδα για επτά χρόνια και πέρασε κατά σειρά από Απόλλων Καλαμαριάς, Ατρόμητο, Λεβαδειακό και στα «καναρίνια» τη τελευταία αγωνιστική περίοδο.

«Αποφάσισα να γυρίσω στην πατρίδα μου την Αργεντινή και να συνεχίσω την καριέρα μου εκεί… Είμαι πολλά χρόνια μακριά από τους δικούς μου ανθρώπους… θέλω να πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ μέσα από την καρδιά μου στη διοίκηση… στους συμπαίκτες μου και στον ΥΠΕΡΟΧΟ κόσμο του Παναιτωλικού….!!! Πέρασα μια πολύ όμορφη χρονιά στο Αγρίνιο….!! Είμαι σίγουρος πως ο Παναιτωλικός θα μείνει για πολλά χρόνια στη Σούπερ Λίγκα!!! Σας ευχαριστώ πολύ όλους και πάλι!!!!», το μήνυμα του Φαβάλι στο Facebook.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: