Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Μιλάει με Μουρίνιο ο Μάτα!!

Αποφασισμένος να ξεκαθαρίσει το μέλλον του στην Τσέλσι παρουσιάζεται ο Χουάν Μάτα, ο οποίος θα ζητήσει να συναντηθεί με τον Ζοσέ Μουρίνιο μετά το τέλος του Κυπέλλου Συνομοσπονδιών.

Μιλάει με Μουρίνιο ο Μάτα
Συνάντηση με τον Ζοσέ Μουρίνιο για να διευκρινίσει το μέλλον του στην Τσέλσι θα ζητήσει ο Χουάν Μάτα, αφού το τελευταίο διάστημα έχουν φουντώσει οι φήμες που θέλουν τον Πορτογάλο να εξετάζει το ενδεχόμενο να πουλήσει τον Ισπανό άσο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός βρίσκεται αυτή τη στιγμή με την εθνική του ομάδα στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών και αισθάνεται αδικημένος, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει λάβει καμία διευκρίνιση για το μέλλον του στους Λονδρέζους.

Ο 25χρονος παίκτης δεν έχει μιλήσει μέχρι σήμερα με τον Μουρίνιο, ο οποίος επέστρεψε στο Στάμφορντ Μπριτζ και περιμένει μετά το τέλος της διοργάνωσης να έχει επαφή μαζί του και να συζητήσουν για την συνεργασία τους.

Τις προηγούμενες μέρες ακούστηκε ότι η Μπαρτσελόνα προσφέρει 35.14 εκατ. ευρώ για τον πρώην ποδοσφαιριστή της Βαλένθια, ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος παίκτης για την Τσέλσι την περσινή σεζόν και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2015.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: