Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση κορυφής!!

σεις και έτσι η συνάντηση κορυφής ανάμεσα σε προπονητή και διοίκησης τις επόμενες μέρες, αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον.


Όλα τα βλέμματα στη συνάντηση κορυφής
Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε τελικά να αποκτήσει τον Ζοάν Βερδού που αποτελούσε βασική επιλογή του Μίτσελ για την μεσαία γραμμή. Αυτό σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να στραφεί άμεσα σε άλλες περιπτώσεις.

Όπως είναι λογικό, η προγραμματισμένη για Δευτέρα ή Τρίτη, συνάντηση κορυφής στον Ολυμπιακό στην οποία παρόντες θα είναι ο Γιάννης Βρέντζος, ο Πιέρ Ισά, ο Μίτσελ, ο Λορένθο και ενδεχομένως ο Καρεμπέ, αποκτά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον γιατί επί της ουσίας θα πρέπει να αποφασιστεί ποιά θα είναι η επόμενη επιλογή για την νευραλγική θέση της μεσαίας γραμμής.

Πάντως, στην ΠΑΕ φαίνεται ότι υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις, όπως λέγεται από το «πάνω ράφι» από τις οποίες θα προκριθεί αυτή για την οποία θα γίνει κίνηση. Επιπλέον, στο ραντεβού αυτό διοίκησης και τεχνικού επιτελείου, αναμένεται να δρομολογηθούν εξελίξεις και στην υπόθεση του ακραίου μεσοεπιθετικού.

Πάντα ξεχωρίζει η περίπτωση του Μολό αλλά η στάση της Νανσί που δεν φαίνεται διατεθειμένη να ρίξει τις απαιτήσεις όπως και το γεγονός ότι στο «λιμάνι» έχουν εντοπίσει και άλλη λύση που τους «αρέσει» πολύ, δεν καθιστούν ιδιαίτερα πρόσφορο το έδαφος για τον Γάλλο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: