Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

«Σας θέλω δίπλα μου»

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Δημήτρη Ηλιάδη και των οργανωμένων οπαδών του Αρη, με τον πρόεδρο του Άρη επί 2 ώρες να απαντάει σε όλα τα ερωτήματα

«Σας θέλω δίπλα μου»
Για το θέμα των σχέσεων της ΠΑΕ με τους οργανωμένους οπαδούς, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας τόνισε ότι επιθυμεί να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί τους: «Σας θέλω δίπλα μου ως δίχτυ προστασίας και όχι αβανταδόρους, αλλά απλούς συμμάχους για το καλό του Αρη» και υποστήριξε ότι τους θεωρεί το υγιέστερο κομμάτι της ομάδας!

Ο Ηλιάδης επανέλαβε ότι αυτή τη στιγμή προτεραιότητα για την διοίκησή του είναι η υπαγωγή στο άρθρο 99 λέγοντας χαρακτηριστικά : «Έχουμε προχωρήσει σε προσυμφωνίες σύμφωνα με το πλάνο των δικηγόρων και την επόμενη εβδομάδα θα πέσουν και οι υπογραφές. Η υπαγωγή στο άρθρο 99 θα πρέπει να γίνει με όρους βιωσιμότητας γιατί σε λίγους μήνες αν δεν τηρηθούν οι συμφωνίες θα μας πετάξουν έξω».

Σχετικά με τον τον έλεγχο της NEXIA είπε ότι ανεξάρτητα από το πόρισμα, αν διαπιστώσει και ο ίδιος παρατυπίες σε συμβάσεις ποδοσφαιριστών θα προχωρήσει σε καταγγελία στον οικονομικό εισαγγελέα για να διωχθούν οι ένοχοι και άφησε να εννοηθεί ότι έχει στα χέρια του κάποια παραδείγματα που μελετά.

Τέλος, για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε ότι στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργήσει μια αξιόπιστη ομάδα με βάσει και τους γνωστούς περιορισμούς και ότι θα προσπαθήσει να γίνουν σωστές επιλογές στους ξένους (χρησιμοποίησε το παράδειγμα του Ουμπίντες) ενώ για τις χορηγίες επανέλαβε ότι θα γίνουν όλα όσα υποσχέθηκεΠηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: