Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

«Τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη του μπάσκετ»

Το… καπέλο στον ΠΣΑΚ έβγαλε ο Γιάννης Ιωαννίδης, με αφορμή το πέμπτο τουρνουά μπάσκετ 3ON3, καθώς όπως τόνισε τέτοιες πρωτοβουλίες καθιερώνουν το άθλημα και την βοηθούν να αναπτυχθεί.

«Τέτοιες πρωτοβουλίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη του μπάσκετ»
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών μαζί με την Ελληνική Ομοσπονδία του αθλήματος συνδιοργανώνει το πέμπτο τουρνουά 3ON3 στην Κρήτη και ο Γιάννης Ιωαννίδης έβγαλε το... καπέλο στους αρμόδιους φορείς για την πρωτοβουλία τους που προάγει το άθλημα και βοηθά στην ανάπτυξή του.

Ο Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού με δήλωσή του, σχολίασε και τη σημασία που έχει το σύνθημα της διοργάνωσης, που δεν είναι άλλο από το «Τάπα στη Βία».

«Ήδη, μετρούμε την 5η διοργάνωση του τουρνουά και το γεγονός ότι οι συμμετοχές και γενικά η ανταπόκριση είναι πολύ μεγάλη, μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι αυτή η πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, έχει πλέον καθιερωθεί ως θεσμός και φυσικά ότι συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος. Επιπρόσθετα, το σύνθημα του τουρνουά «Τάπα στη Βία» μας βρίσκει απόλυτα σύμφωνους, δεδομένου ότι οι αγωνιστικοί χώροι είναι χώροι άθλησης και διασκέδασης, χώροι υγιούς εκτόνωσης της νεολαίας και δουλειά όλων μας, είναι διαρκώς να αποτρέπουμε την εκδήλωση οποιασδήποτε μορφής βίας σε αυτούς. Είμαι βέβαιος ότι το τουρνουά θα σημειώσει επιτυχία και όσοι προσέλθουν θα απολαύσουν τις θεαματικές αναμετρήσεις που αναμένουν», δήλωσε κ. Ιωαννίδης.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: