Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Ιβηρική υπόθεση!!

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαιτέρως η εθνική Ισπανίας Κ-20 επικράτησε 4-1 της αντίστοιχης των ΗΠΑ στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Νίκη και για τους Πορτογάλους με σκορ 3-2 κόντρα στην Νιγηρία.

Ιβηρική υπόθεση
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο Κ-20 που διεξάγεται στην Τουρκία, η Ισπανία και η Πορτογαλία, αφού επικράτησαν με σκορ 4-1 και 3-2 των ΗΠΑ και Νιγηρία αντίστοιχα.

Οι «φούριας ρόχας» μπήκαν με… άγριες διαθέσεις, με αποτέλεσμα να ανοίξουν το σκορ στο 5’ με τον Χεσέ Ροντρίγκεζ. Μάλιστα, κατάφεραν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου με τον Ντολοφέου στο 42’, ενώ στο 44’ ο Χεσέ Ροντρίγκεζ έκανε το 3-0.

Οι Ισπανοί συνέχισαν να πιέζουν τους αντιπάλους τους, προκειμένου να πετύχουν και άλλα τέρματα. Έτσι, ο Ντολοφέου στο 61’ διαμόρφωσε το 4-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 77’ ο Γκιλ.

Με «τρίποντο» ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους και οι Πορτογάλοι. Οι Ίβηρες στο 30’ με τον Μπρούμα έκαναν το 1-0, ενώ με τον Αλάτζε στο 34’ πήραν «αέρα» δύο τερμάτων. Ωστόσο, οι παίκτες της Νιγηρίας δεν τα παράτησαν.

Έτσι, αρχικά στο 57’ έκαναν το 2-1 με τον Ατζάγκουν, ενώ με τον ίδιο ποδοσφαιριστή έφεραν το παιχνίδι στα ίσα στο 67’. Τελικά τη νίκη στους Πορτογάλους έδωσε με γκολ του στο 69’ ο Μπρούμα.

Υπενθυμίζεται ότι η πρεμιέρα της Εθνικής μας ομάδας είναι το Σάββατο (22/6) κόντρα στο Μεξικό.

Τα αποτελέσματα της πρεμιέρας του Παγκοσμίου Κυπέλλου:

Α' ΟΜΙΛΟΣ:

Γαλλία- Γκάνα 3-1
ΗΠΑ- Ισπανία 1-4

Β' ΟΜΙΛΟΣ:

Κούβα- Νότιος Κορέα 1-2
Νιγηρία- Πορτογαλία 2-3
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: