Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Φορτσάρει για στόπερ η Μπαρτσελόνα!!

Προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση των μετόπισθεν για την Μπαρτσελόνα. Στην κορυφή της σχετικής λίστας το όνομα του Τιάγκο Σίλβα, όμως οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν και άλλες λύσεις.

Φορτσάρει για στόπερ η Μπαρτσελόνα
Η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού είναι σε πρώτο πλάνο για την Μπαρτσελόνα.

Ο Ζοσέπ Μαρία Μπερτομέου, αθλητικός διευθυντής των «μπλαουγκράνα» έχει αναλάβει προσωπικά την συγκεκριμένη υπόθεση, έχοντας ψηλά στη σχετική λίστα την περίπτωση του Τιάγκο Σίλβα.

Ο Βραζιλιάνος στόπερ της Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζει ο ιδανικός υποψήφιος για τους Καταλανούς και, μάλιστα, είναι ο μοναδικός που έχει εισηγηθεί ο Τίτο Βιλανόβα στη διοίκηση του συλλόγου.

Παρότι η «Μπάρτσα» έχει καταβάλει πολλές προσπάθειες για την απόκτηση του διεθνούς άσου, η απόκτησή του μοιάζει πάρα πολύ δύσκολη και οι Γάλλοι υποστηρίζουν πως «δεν τον πουλάμε για όλο το χρυσάφι του κόσμου».

Από εκεί και πέρα, εξετάζουν την περίπτωση του Ντάνι Άγκερ της Λίβερπουλ, ο οποίος είναι 28 ετών και είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν τους Καταλανούς.

Επίσης, υπάρχει η λύση του Ραμί της Βαλένθια, ο οποίος κοστολογείται στα 12 εκατ. ευρώ και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά από τους ιθύνοντες του συλλόγου. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: