Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

Προχωράει για Ίσκο η Ρεάλ!!

Εντός της ημέρας θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στους διοικούντες την Ρεάλ Μαδρίτης και εκείνους της Μάλαγα για την απόκτηση του Ίσκο.

Προχωράει για Ίσκο η Ρεάλ
Έναν μήνα μετά την τελευταία τους συνάντηση Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγα θα συζητήσουν εκ νέου για την μεταγραφή του Ίσκο στην «βασίλισσα».

Στις 22 Μαΐου, λίγο πριν από το τέλος του πρωταθλήματος, είχαν βρεθεί στα γραφεία του «Μπερναμπέου» ο αθλητικός διευθυντής της Ανδαλουσίας, ο πατέρας του παίκτη και ο νομικός εκπρόσωπός του.

Οι τρεις άνδρες μίλησαν με τον γενικό διευθυντή των «μερένχες» Χοσέ Άνχελ Σάντσεθ.

Όλο αυτό το διάστημα έχουν υπάρξει διάφορες ειδήσεις, με κυριότερη την ανάδειξη του νεαρού μέσου ως του καλύτερου παίκτη στο Euro U-21 στο Ισραήλ.

Ο Ισπανός χαφ παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στη Ρεάλ, αν και στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων υπάρχει μια πρόταση από την Μάντσεστερ Σίτι του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Η ρήτρα αποδέσμευσης του Ίσκο ανέρχεται στα 35 εκατ. ευρώ και η Μάλαγα παρουσιάζεται διαλλακτική και δεν έχει πρόβλημα να «πέσει» από το συγκεκριμένο όρο.

Ίσως οι «μερένχες» χρησιμοποιήσουν ως έμψυχα ανταλλάγματα τους Καγεχόν και Χεσέ, ενώ υπάρχει και η λύση του Μοράτα για να μπορέσουν να κάνουν δικό τους τον νεαρό άσο που αποτελεί την έκπληξη της φετινής σεζόν.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: