Σάββατο 22 Ιουνίου 2013

«Ενδιαφέρει τον Βίγια η προοπτική της Φιορεντίνα»

Συνέχεια στα σενάρια που θέλουν τη Φιορεντίνα να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Νταβίντ Βίγια έδωσε ο μάνατζερ του παίκτη, Βίκτορ Ονάτε.

«Ενδιαφέρει τον Βίγια η προοπτική της Φιορεντίνα»
Όπου υπάρχει… καπνός υπάρχει και… φωτιά. Κάτι τέτοιο ισχύει και στην περίπτωση απόκτησης του Νταβίντ Βίγια από την Φιορεντίνα.

Οι «βιόλα» δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν τα 13 εκατομμύρια ευρώ στη Μπαρτσελόνα για να αποκτήσουν τον παίκτη, ενώ ο μάνατζέρ του, Βίκτορ Ονάτε, τόνισε ότι ο σύλλογος της Φλωρεντίας ενδιαφέρει αρκετά τον Ισπανό επιθετικό.

Επιπλέον κίνητρο για να πάει στη Φιορεντίνα ο Βίγια, όπως τόνισε ο ατζέντης του, αποτελεί και το γεγονός ότι θα παίζει βασικός και θα είναι απόλυτα έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Βραζιλία.

«Θα ήταν υπερβολή να μιλήσουμε για επίσημη πρόταση για τον Βίγια, ωστόσο, γνωρίζουμε πολύ καλά το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα και είναι μία προοπτική που πραγματικά μας εντυπωσιάζει. Η Φιορεντίνα είχε μία εξαιρετική χρονιά και δείχνει ότι θέλει να ανέβει επίπεδο. Ωστόσο, αυτό που θα μετρήσει πολύ στην επιλογή του Βίγια είναι το να αγωνίζεται βασικός, ώστε να είναι έτοιμος για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας. Πάντως είναι δύσκολο να φύγει από μία ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα και αν το κάνει, θα είναι για μία πολύ καλή προοπτική. Είτε στην Ιταλία, είτε στην Αγγλία δεν θα έχει ιδιαίτερη διαφορά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ονάτε.
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: