Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

Τη Δευτέρα τελικά το Βύζας Μεγάρων - Παναχαϊκή!!

Την Δευτέρα (30/12) ορίστηκε τελικά να συνεχιστεί η αναμέτρηση του Βύζαντα Μεγάρων με την Παναχαϊκή που είχε διακοπεί στο 73’ λόγω βλάβης στο φωτισμό του γηπέδου.

Τη Δευτέρα τελικά το Βύζας Μεγάρων - Παναχαϊκή
Τέλος στο σίριαλ των τελευταίων ημερών έβαλε την Παρασκευή η Football League, η οποία αποφάσισε την συνέχιση του αγώνα Βύζας Μεγάρων – Παναχαϊκή για την Δευτέρα (30/12,16:00).

Ο αγώνας είχε διακοπεί στο 73’ με το σκορ 4-2 υπέρ της Παναχαϊκής, λόγω προβλήματος στους προβολείς του γηπέδου.

Στη συνέχεια η πειθαρχική επιτροπή της Football League απάλλαξε τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατηγορούνταν ως υπεύθυνοι για το πρόβλημα, ύστερα από την προσκόμιση των σχετικών εγγράφων από τους ανθρώπους του Βύζαντα.

Έτσι ο αγώνας της 12ης αγωνιστικής θα αρχίσει πάλι τη Δευτέρα (30/12) στις 16:00 από το λεπτό που είχε σταματήσει.

Η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας μεταξύ των ομάδων "ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005", της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Ο.Π.Α.Π. της FOOTBALL LEAGUE του 1ου Ομίλου, ο οποίος διεκόπη στο 73ο λεπτό, ορίζεται να διεξαχθεί την Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013 στο «ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ», με ώρα έναρξης την 16:00.
Ο προαναφερόμενος αγώνας θα συνεχιστεί από το 73ο λεπτό που διεκόπη και συνεχίζεται για το υπολειπόμενο της διακοπής χρονικό διάστημα με τους ίδιους όρους που υπήρχαν κατά τη διακοπή
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: