Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ως τώρα από κούπες και τώρα για κούπες!!

«Ντου από Παντού» μετά την πολύ καλή εμφάνιση του ΠΑΟΚ και τη νίκη (ουσιαστικά πρόκρισης) επί του Απόλλωνα για το κύπελλο. Αυτός, ναι. Ήταν ΠΑΟΚ, ρε παιδί μου. Δεν στέκομαι τόσο στο 3-0. Θα μπορούσε να είναι και 5-0, όπως θα μπορούσε να είναι και 3-1. Αυτό που κρατάω από το παιχνίδι είναι η ζωντάνια που έβαλε ο δικέφαλος. Το τσαγανό του. Η διάθεσή του. Πολύ καλός ήταν.
Καθαρίζει από νωρίς
Και, μάλιστα, ενώ τόσο καιρό του έβγαινε η ψυχή να κυνηγάει το σκορ, έτσι νωθρά όπως έμπαινε στα ματς, τώρα το έχει γυρίσει το έργο. Την Βέροια την Κυριακή την καθάρισε στο άψε – σβήσε. Στο τέταρτο το ματς ήταν 3-0. Απόψε με τον Απόλλωνα εκεί λίγο μετά το μισάωρο το είχε κάνει το 2-0.
Τα λάθη
Στον ΠΑΟΚ, λοιπόν, από το καλοκαίρι και μετά δεν γίνανε δα και λίγα λάθη. Γίνανε αρκετά και τα έχουμε επισημάνει χίλιες φορές. Το πλήρωσε, άλλωστε, η ομάδα, με συνέπεια να έχει βγει από νωρίς εκτός πρωταθλήματος.
Τον βοηθάνε άμεσα
Τώρα, όμως, ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι και μαθαίνει από τα λάθη του, αλλά και συνέρχεται αγωνιστικά. Έλυσε το θέμα Κάτσε, παίρνει παίκτες που τον βοηθάνε άμεσα όπως ο Μαντούρο, ο Στέφενς βρίσκει περισσότερες λύσεις, η ομάδα πιάνει ρυθμό.
Ικανός για κούπα
Και γενικά ο δικέφαλος δείχνει πλέον ικανός να κτυπήσει την κούπα, αν συνεχίσει έτσι. Να πάρει το κύπελλο, δηλαδή. Αλλά ίσως και να κοντράρει την Μπενφίκα.
Ίσως και υπέρβαση…
Από εκεί και πέρα, βέβαια, αν μπούνε σιγά – σιγά οι βάσεις, τότε και με μερικές ακόμα κινήσεις το καλοκαίρι, αλλά αν το πιστέψει κιόλας η ομάδα, ενδεχομένως του χρόνου να πάει και για την υπέρβαση στο πρωτάθλημα.
Σκέτος διαβήτης
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, απόψε ήταν ορμητικός, όπως ήταν και την Κυριακή. Επιθετικός. Πιο γρήγορος από κάθε άλλη φορά φέτος. Όπως, βέβαια, αυτό το πόδι του Βούκιτς είναι φοβερό. Σκέτος διαβήτης.
Σε έναν άλλον!
Ο Απόλλωνας, που έτσι κι αλλιώς έχει πρώτο στόχο να σωθεί στο πρωτάθλημα, πάλεψε. Είναι μια πολύ φιλότιμη ομάδα κι έκανε ό,τι μπορούσε. Έπεσε, όμως, σε έναν άλλον ΠΑΟΚ απ’ αυτόν που βλέπαμε τόσο καιρό. Σε έναν δικέφαλο που είχε φαντασία και ζωηράδα στο παιχνίδι του. Κι αποφασιστικότητα! Αγωνίστηκε όπως έπρεπε να παίζει εδώ και καιρό, δηλαδή.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: