Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Χούσεν: «Πολλά γκολ με τον ΠΑΟΚ»

Ο Ντάνι Χούσεν δήλωσε ανυπόμονος να παίξει στον ΠΑΟΚ και αποκάλυψε πως Μαντούρο και Λόκχοφ τον έπεισαν να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Σήμερα οι υπογραφές με τον Ολλανδό φορ. Πιθανή αποχώρηση Ολίσε.

Χούσεν: «Πολλά γκολ με τον ΠΑΟΚ»
Ο Ντάνι Χούσεν αναμένεται να αποτελέσει το τελευταίο απόκτημα του ιδιαίτερα δραστήριου ΠΑΟΚ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συμφώνησε με τον Άγιαξ για την απόκτηση του 23χρονου φορ με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, ενώ στο deal λέγεται πως υπάρχει οψιόν αγοράς έναντι 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Ολλανδός άσος επιβεβαίωσε τη συμφωνία μιλώντας στον Τύπο της πατρίδας του και αποκάλυψε πως δύο συμπατριώτες του έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να πει το «ναι».

«Ο Τον Λόκχοφ (σ.σ. βοηθός του Στέφενς) μού τηλεφώνησε αρκετές φορές, μου είπε ότι με θέλουν στον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό επέλεξα την ομάδα αυτή. Επίσης μίλησα με τον Μαντούρο, τον οποίο γνωρίζω από τον Άγιαξ, και μου είπε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι δυο τους κατάφεραν να μου δημιουργήσουν ενθουσιασμό για τον ΠΑΟΚ. Για μένα έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα σε τρεις διοργανώσεις, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Europa League. Έτσι απόρριψα την επιλογή της Λιβόρνο. Θέλω να πάρω πολλές συμμετοχές και να πετύχω πολλά γκολ με τον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Χούσεν.

Η μεταγραφή του Χούσεν αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στη μέρα και να αποτελέσει το έκτο και τελευταίο απόκτημα του ΠΑΟΚ μετά τους Μαντούρο, Μάρτενς, Γκσπούρνινγκ, Νάτχο και Ινσαουράλδε.

Στην έξοδο ο Ολίσε;

Ο Σεκού Ολίσε αποκλείστηκε χθες το πρωί από την αποστολή για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο με επίσημη δικαιολογία μία… αδιαθεσία. Όμως ο Λιβεριανός μεσοεπιθετικός φέρεται δυσαρεστημένος από τις λιγοστές συμμετοχές του και το γεγονός ότι η θέση του έγινε ακόμη πιο δύσκολη στην ομάδα μετά τις τελευταίες μεταγραφές. Δεν αποκλείεται στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, λοιπόν, να αποχωρήσει.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: