Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Με... Τσαρτσαρή ο Παναθηναϊκός!!

Με έναν φίλο απ’ τα παλιά (όχι και τόσο), τον Κώστα Τσαρτσαρή ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός ενόψει Μπαρτελόνα. Αστεία ανάμεσα σε Τσάρτσα-Διαμαντίδη.

Με... Τσαρτσαρή ο Παναθηναϊκός
Μέσα σε πολύ καλό κλίμα και δίχως αγωνιστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το σημερινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ.

Η τελευταία προπόνηση είχε και έναν καλεσμένο, τον Κώστα Τσαρτσαρή που παρέα με τον γιο του πήγε να δει τους πρώην συμπαίκτες του. Μάλιστα, δεν έλειψαν και οι πλάκες με τον Δημήτηρη Διαμαντίδη, όπου πιο χαρακτηριστικό όλων το «Γιάννη, πάμε να χαιρετήσουμε τον μπαρμπά-Διαμαντίδη», μιλώντας το γιο του.

Φυσικά, άπαντες ξέσπασαν στα γέλια, κάτι που όμως δεν απέσπασε κανέναν από το μοναδικό στόχο που υπάρχει. Της νίκης. Ο Αργύρης Πεδουλάκης κατέστρωσε τα τελευταία του πλάνα, δούλεψε πάνω στις όποιες βελτιώσεις ήθελε να κάνει την ύστατη ώρα και το θετικό είναι πως έχει τους πάντες στη διάθεσή του.

Ο κόσμος αναμένεται να δώσει εκ νέου βροντερό «παρών» στο κλειστό, αφού δεν είναι μόνο η κρισιμότητα της αναμέτρησης – αήττητοι οι Καταλανοί στο Top-16 (4-0)- αλλά και το όνομα του αντιπάλου που... τραβάει!

inner

inner
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: