Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Απρόοπτο με Γλύκο!

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Παναγιώτη Γλύκου στο κυριακάτικο (2/2, 19:30) παιχνίδι με τον Πλατανιά στην Κρήτη. Απών από την προπόνηση ο «φευγάτος» Τζιόλης.

Απρόοπτο με Γλύκο
Έναν τραυματία, τον Παναγιώτη Γλύκο και έναν απόντα, τον Αλέξανδρο Τζιόλη που συζητάει το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Τουρκία είχε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Νίκη Νάτχο επί του Ινσαουράλδε.

Ο βασικός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια, δέχθηκε χτύπημα στον μηρό κατά τη διάρκεια της σημερινής (31/1) προπόνησης και η συμμετοχή του στο ματς με τους Κρητικούς θα κριθεί στην αυριανή και τελευταία προπόνηση, πριν τον αγώνα με τον Πλατανιά.

Αντίπαλοι τέθηκαν στο σημερινό πρόγραμμα οι δύο νέοι παίκτες της ομάδας, Μπίμπρας Νάτχο και Χουάν Ινσαουράλδε. Η ομάδα του πρώτου, που αποτελούταν από τους Σαλπιγγίδη, Σπυρόπουλο, Γ.Χ. Γεωργιάδη, Γιακουμή και Μάρτενς επικράτησε αυτή του Αργεντινού, ο οποίος είχε συμπαίκτες τους Σκόνδρα, Γκσπούρνινγκ, Λάζαρ, Νίνη, Ολίσε.
Όσοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα για το Κύπελλο Ελλάδος, έκαναν ασκήσεις τεχνικής στην έναρξή της προπόνησης.

Οι υπόλοιποι, ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, με ασκήσεις στο γυμναστήριο, μασάζ και υδροθεραπείες. Οι Κατσικάς, Βίτορ και Γεωργιάδης έκαναν ασκήσεις αποθεραπείας και πρόγραμμα θεραπειών. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: