Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»!

Την άποψη ότι έχει έρθει σε μια μεγάλη ομάδα και πως θα κάνει ένα πάρα πολύ καλό δίδυμο με τον Παναγιώτη Γλύκο, εξέφρασε με δηλώσεις του Μίκαελ o Γκσπούρνιγκ, μετά το τέλος του ματς ΠΑΟΚ-Απόλλωνας.

«Μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ»!
Έχω έρθει σε μια μεγάλη ομάδα! Αυτό δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Απόλλωνα, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, ο Μίκαελ Γκσπούρνιγκ.

Παράλληλα, το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα κάνουν ένα πολύ καλό δίδυμο, κάτω από τα δοκάρια, με τον Παναγιώτη Γλύκο, για τον οποίο μίλησε με τα καλύτερα λόγια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα:

«Είχα πολύ καλά ματς στην Ξάνθη αλλά μετά ήρθε η κρίση και ήταν δύσκολα. Δεν ήθελα να φύγω από την χώρα αλλά είχα καλές χρονιές στις ΗΠΑ και είμαι χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα και σε μία μεγάλη ομάδα».
Για το ματς:

«Πετύχαμε πολύ όμορφα γκολ και πιστεύω ότι είναι ένα καλό αποτέλεσμα για την πρόκριση. Χαίρομαι πολύ που επέστρεψα στην Θεσσαλονίκη. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, η πόλη είναι πολύ καλή και είναι πολύ πιο ζεστά απ' ότι στις ΗΠΑ».

Για τον Γλύκο:

«Ο Γλύκος είναι πολύ καλός τερματοφύλακας και πολύ καλό παιδί. Θα κάνουμε μαζί καλή δουλειά. Μία ομάδα σαν τον ΠΑΟΚ πρέπει να έχει καλές επιλογές».

Για τις μεταγραφές:

«Κάθε παίκτης που θα έρθει, μπορεί να μας βοηθήσει γιατί έχουμε πολλά παιχνίδια και είναι καλό να έρχονται καλοί παίκτες».

Για την πιθανότητα διασταύρωσης με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο:

«Σημαντικό είναι να κερδίζουμε εμείς όποιος και εάν είναι ο αντίπαλος ας είναι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: