Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Κριτής ο Μέντες!

Η παρουσία ή όχι του Μέντες κρίνει την ενδεκάδα σε πρόσωπα, πιθανώς και σε διάταξη, του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΟΦΗ. Οι σκέψεις του Αναστασίου.

Κριτής ο Μέντες
Ο Μέντες ντα Σίλβα προπονήθηκε χθες κανονικά και θα βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο το Σάββατο. Ωστόσο επειδή έχει χάσει πολλές προπονήσεις είναι αβέβαιο αν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα και από την παρουσία του ή μη θα κριθεί η ενδεκάδα σε πρόσωπα, πιθανώς και σε διάταξη.

Σίγουροι θεωρούνται στα μετόπισθεν ο Καπίνο στο τέρμα, ο Νάνο στη θέση του αριστερού μπακ, οι Κουτρουμπής και Τριανταφυλλόπουλος στο κέντρο της άμυνας και ένας εκ των Μαρινάκη ή Σπυρόπουλο στο δεξί άκρο της άμυνας (εκτός κι αν παίξει εκεί ο Τριανταφυλλόπουλος και χρησιμοποιηθεί σαν δεύτερο στόπερ ο Ρισβάνης).

Από εκεί και πέρα, με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Ζέκα και του τραυματία Πράνιτς, ο Λαγός θα είναι το ένα κεντρικό χαφ. Εφόσον δεν παίξει ο Μέντες σαν δεύτερος μεσοαμυντικός, τη θέση του θα πάρει ο Αμπέντ. Εφόσον επιλεγεί το 4-2-3-1, ο Μπαϊράμι θα παίξει δεξί εξτρέμ, ο Κλωναρίδης αριστερό και ο Ατζαγκούν θα κινείται πίσω από τον Μπεργκ.

Εκτός πλάνων είναι ο Χουχούμης και ο Πέτριτς, με τον Κροάτη να αναμένεται να μπει στην αποστολή στο ματς με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: