Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Σουρωμένος πορτιέρο με το αλκοόλ στο δοκάρι!!

"Σκυλίσια Μέρα" με ένα απίστευτο περιστατικό που έγινε σαν σήμερα πριν από πολλά χρόνια κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα! Γιατί πήρε κόκκινη ο τερματοφύλακας; Η αλήθεια είναι ότι σαν σήμερα έγιναν αρκετά σημαντικά γεγονότα. Ξεχωρίσαμε, όμως, ένα που μας ιντρίγκαρε την περιέργεια περισσότερο από τα άλλα.
Για ποδοσφαιριστές με αδυναμία στο αλκοόλ έχουμε ακούσει πολλές φορές. Έχουν, μάλιστα, συλληφθεί από παπαράτσι σε άθλια κατάσταση έξω από κλαμπ κ.λπ. Όπως, βέβαια, στο παρελθόν έχουν υπάρξει διάφορες φήμες για ξενύχτια με ποτά πριν και μετά από ματς.
Αυτό, όμως, που έγινε σαν σήμερα το 1978 στην …Τανζανία δεν είχε προηγούμενο. Ίσως ήταν και ο λόγος που το πρωτάθλημα Τανζανίας έγινε ...γνωστό εκείνη την εποχή αφού η είδηση έκανε αμέσως το γύρο του κόσμου.
Σε ματς, λοιπόν, στο Νταρ Ες Σαλαάμ, τερματοφύλακας αποβλήθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος. Για ποιο λόγο πήρε την κόκκινη; Επειδή ο διαιτητής παρατηρήσε πως ο γκολκίπερ είχε περίεργη συμπεριφορά.
Όταν, λοιπόν, πήγε προς την εστία ο ρέφερι διαπίστωσε πως ο τερματοφύλακας δεν είχε μπουκάλι με νερό, αλλά μποτίλια με αλκοόλ, την οποία έκρυβε επιμελώς πίσω από το δοκάρι του κι έπινε σα νεροφίδα! 
Δυστυχώς περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές. Όχι τόσο πόσες αγωνιστικές καμπάνα "έφαγε" από το πρωτάθλημα Τανζανίας, αλλά αν είχε προλάβει να δεχτεί μερικά τζάμπα γκολ προτού γίνει αντιληπτός.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: