Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Δυσαρέσκεια για Ντούνη και Κούρο!

«Εξερράγη» στην τελευταία προπόνηση του Πανιωνίου ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος, λόγω των Ντούνη και Κούρου με αποτέλεσμα να τους στείλει στα αποδυτήρια. Παρατηρήσεις και σε Παντίδο.

Δυσαρέσκεια για  Ντούνη και Κούρο
Δυσαρεστημένος με την απόδοση του Μάρκου Ντούνη και του Αλέξανδρου Ντούνη στα τελευταία παιχνίδια είναι ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος. Μάλιστα, ο 36χρονος τεχνικός έδιωξε τους δύο παίκτες από τη χθεσινή προπόνηση του Πανιωνίου, διότι είδε ότι ήταν νωχελικοί.

«Είστε αλλού! Δεν δίνετε προσοχή σε αυτά που κάνουμε στην προπόνηση, με αποτέλεσμα να κάνετε τα ίδια λάθη και στα παιχνίδια».Ο Ντούνης στο παιχνίδι της Τετάρτης (29/1) κόντρα στον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος μπήκε αλλαγή στο 56’, ενώ ο Κούρος δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου.

Επιπλέον, έγιναν παρατηρήσεις σε έντονο ύφος και στον Παντίδο, αλλά ο 23χρονος αμυντικός ακολούθησε ολόκληρο το πρόγραμμα προπόνησης των «κυανέρυθρων».

Ο Καμπάνταης γυμνάζεται κανονικά, αλλά παραμένει αμφίβολη η συμμετοχή του στο κυριακάτικο (2/2, 17:15) παιχνίδι με τον Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη, όπου δεν θα αγωνισθεί ο τιμωρημένος Μητρόπουλος.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: