Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Μίνιτς: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»

Την αγωνιστική του ετοιμότητα θα πρέπει να δείξει ο Άρης σύμφωνα με τον Μίλαν Μίνιτς ώστε να φύγει με το διπλό από την Κηφισιά κόντρα στην ΑΕΝΚ, στο μεταξύ τους ματς για τη 16η αγωνιστική της Α1.

Μίνιτς: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι»
Ο Άρης φιλοξενείται το Σάββατο (01/02, 17:00) από την ΑΕΝΚ για τη 16η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο προπονητής της ομάδας, Μίλαν Μίνιτς εξήγησε πως για να φύγουν οι παίκτες του νικητές από το γήπεδο θα πρέπει να δείξουν έτοιμοι αγωνιστικά και να βγάλουν στο παρκέ, όσα έχουν δουλέψει στην προπόνηση.

O τεχνικός των φιλοξενούμενων Μίλαν Μίνιτς αναφέρει για το παιχνίδι πως: «Παίζουμε με μία ομάδα που έχει καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό και που στην έδρα της παίζει καλό μπάσκετ και διαθέτει χημεία. Η Κηφισιά έχει παίκτες με ικανότητα στην πάσα, με καλό σουτ για τρίποντο και παίκτες που είναι ιδιαίτερα αθλητικοί, στοιχεία που τα δουλεύουν πολύ καλά στο παιχνίδι τους», είπε αρχικά ο κόουτς των «κίτρινων» και πρόσθεσε:

«Δικός μας στόχος είναι να έχουμε τον έλεγχο του αγώνα, να σταματήσουμε τους αιφνιδιασμούς και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και όσα έχουμε κάνει κατά τη διάρκεια των προπονήσεων μέσα στην εβδομάδα, να τα βγάλουμε και στο παιχνίδι μας».

Από την πλευρά του ο Τζέρεμι Χαντ, σχολίασε: «Το παιχνίδι με την Κηφισιά θα είναι δύσκολο, γιατί ο αντίπαλος βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, μετά από συνεχόμενες νίκες και διαθέτει μια δυνατή έδρα. Εμείς θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και να εφαρμόσουμε στο παρκέ τις οδηγίες του προπονητή μας και όσα κάνουμε στην προπόνηση. Θέλουμε να πάρουμε τη νίκη και πιστεύουμε σε αυτήν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: