Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Να επιβάλουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας»

Τον ρυθμό του θα πρέπει να επιβάλει στο παρκέ ο ΠΑΟΚ αν θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΑΓΟΡ στο μεταξύ τους παιχνίδι, όπως εξήγησε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

«Να επιβάλουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας»
ΠΑΟΚ και Ρέθυμνο κοντράρονται το Σάββατο (01/02, 18:00) για τη 16η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών με τον τεχνικό του «Δικεφάλου του Βορρά», Σούλη Μαρκόπουλο, να εξηγεί ότι για να πάρει η ομάδα του τη νίκη θα πρέπει να επιβάλει το ρυθμό της στο γήπεδο.

«Το Ρέθυμνο είναι μία ομάδα με πολύ δυνατό ρόστερ. Έχουν αλλάξει προπονητή, έχουν κάνει και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, έχουν παίκτες έμπειρους και εκρηκτικούς και είναι ικανοί για κάθε αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε γήπεδο. Η βαθμολογική τους θέση δεν ανταποκρίνεται στις πραγματικές τους δυνατότητες και θα χρειαστεί να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες που θα συναντήσουμε στο παιχνίδι. Θέλει συγκέντρωση, να μην τους αφήσουμε να τρέξουν, αλλά να επιβάλουμε εμείς τον τρόπο παιχνιδιού που θέλουμε στο γήπεδό μας και να έχουμε πολύ καλές επιθετικές επιλογές», ήταν το σχόλιο του έμπειρου τεχνικού.

Από την πλευρά του ο Λεωνίδας Κασελάκης είπε: «Είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι δύσκολο κάθε παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Το Ρέθυμνο μετά και την αλλαγή προπονητή έχει βάλει νέα στοιχεία στο παιχνίδι του. Εμείς από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο δικό μας παιχνίδι, να περιορίσουμε τα λάθη μας και να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας σημεία. Νομίζω ότι από εμάς εξαρτάται καθαρά το αποτέλεσμα του αγώνα, αρκεί να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Το Ρέθυμνο στηρίζει μεγάλο μέρος του παιχνιδιού του στη γρήγορη εκτέλεση και στον αιφνιδιασμό και με τρίποντα. Πρέπει να έχουμε πολύ καλές επιστροφές, να έχουμε τον έλεγχο στα ριμπάουντ και να μην τους αφήσουμε να κάνουμε το δικό τους παιχνίδι. Είναι καθαρά θέμα ρυθμού για αυτό και τα ριμπάουντ θα είναι κλειδί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: