Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

«Άκουσα τα καλύτερα λόγια για την ομάδα»

Το γεγονός πως άκουσε τα καλύτερα λόγια για τον Πανελευσινιακό, ώστε να πειστεί να υπογράψει στην ομάδα των δυτικών προαστίων, ήταν το σημαντικότερο για τον Τζος Φίσερ.

«Άκουσα τα καλύτερα λόγια για την ομάδα»
Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε στο επίσημο site της ομάδας των δυτικών προαστίων και αναφέρθηκε στη θέληση να βοηθήσει, ενώ χαρακτήρισε το ελληνικό πρωτάθλημα ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Για ποιο λόγο επέλεξες να συνεχίσεις την καριέρα σου στον Πανελευσινιακό;
Έχω ακούσει τα καλύτερα για τον σύλλογο και τον τρόπο δουλειάς που γίνεται εδώ. Πιστεύω πως λειτουργούν σαν μια καλή οικογένεια με τέλεια οργάνωση και κάτι τέτοιο με κάλυπτε απόλυτα τη δεδομένη στιγμή και γι' αυτό πήρα την απόφαση και ήρθα. Από την πρώτη μέρα που είμαι εδώ, κατάλαβα πως δουλεύουν σωστά ως ομάδα και μου αρέσει πολύ που θα είμαι μέλος της.

Ποιες είναι οι προσωπικές σου φιλοδοξίες;
Ήρθα εδώ για να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να γίνει αυτό. Αυτό είναι που θέλω αυτή τη στιγμή.

Ποια η γνώμη σου για το ελληνικό πρωτάθλημα;
Είναι από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Διαφέρει λίγο από το ισπανικό, αλλά είναι μια καλή διοργάνωση με καλούς παίκτες.

Ένα μήνυμα για τον κόσμο της ομάδας;
Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε για να τους ευχαριστήσουμε. Θα δουλέψουμε σκληρά, ώστε στο τέλος της χρονιάς να πάρουμε μια καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Φίσερ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του το ερχόμενο Σάββατο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: